_bubu_ pisze:Tadzio już dawno został szczęśliwie adoptowany. Niestety ostatnio zaczął poważnie chorować ale najważniejsze że jest kochany i ma troskliwą opiekę.
To cos groźnego??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_bubu_ pisze:Tadzio już dawno został szczęśliwie adoptowany. Niestety ostatnio zaczął poważnie chorować ale najważniejsze że jest kochany i ma troskliwą opiekę.
Marta_od_Kropeczki pisze:_bubu_ pisze:Tadzio już dawno został szczęśliwie adoptowany. Niestety ostatnio zaczął poważnie chorować ale najważniejsze że jest kochany i ma troskliwą opiekę.
To cos groźnego??
Catka pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:_bubu_ pisze:Tadzio już dawno został szczęśliwie adoptowany. Niestety ostatnio zaczął poważnie chorować ale najważniejsze że jest kochany i ma troskliwą opiekę.
To cos groźnego??
Niestety tak. Narządy wewnętrzne odmawiają już posłuszeństwa. Tadzio jest już wiekowym kotkiem.
aganiecha pisze:WłaśniePrzynajmniej nie są głodne i chwilowo śnieg im nie grozi ale szans na dom raczej nie mają
Miya2 pisze:A może tak na kocimiętkę? W sumie nie zaszkodzi a może akurat się uda?![]()
za nowe domki dziewczynek, może ludziska w końcu z wakacji powracają i zabiorą się za dokacanie się
aganiecha pisze:Cudownie, że tak szybko zadziałałyście. Byłam dziś nakarmić kociaki ale dziś były wyjątkowo zdezorientowane, zaczepiła mnie nawet pani z ogrodu obok, która nie wiedziała, że kotki już wyłapane. Zaczepiła mnie bo martwiła się, że coś się stało bo młode zawsze siedziały z mamuśką a jak ta znikała na jakiś czas to właśnie ta trikolorka opiekowała się młodymi a teraz rozchodzą się i poszukują mamci a na dodatek wpadł im tam jakiś kocur i je pogonił.
Catka pisze:Szaraczki, nazywane przez TŻ-eta Filcowymi Ryjkami zaczynają robić postępy. Intensywnie głaskane cichutko mruczą. Teraz dokazują jak wariatki. Ganiają się i bawią myszkami od Miyi.
Miya2 pisze:Catka pisze:Szaraczki, nazywane przez TŻ-eta Filcowymi Ryjkami zaczynają robić postępy. Intensywnie głaskane cichutko mruczą. Teraz dokazują jak wariatki. Ganiają się i bawią myszkami od Miyi.
No, Miya właśnie intensywnie produkuje myszki, na bazarek będą![]()
Kurcze ale te Filcowe Ryjki to najładniejsze koty jakie ostatnio widziałam, przepiękne są takie smukłe jak rosyjskie, cuda po prostu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości