Moderator: Estraven
Niestety trzeba wziąć kota z całym inwentarzem
alareipan pisze:Na A I przydadzą się jeszcze na pewno przez następne weekendy![]()
![]()
Moim zdaniem przy przy kk nie można kastrować. My czekaliśmy z Fidelem Castro 1,5 miesiąca, aż mu leukocyty spadły z 47 tys. Łatwo nie było, bo miał lęk separacyjny i tym swoim kocurzym sikiem lał nam na łóżko, za łóźkiem, przed łóżkiem i pod drzwiami, gdy się go zostawiło na dłużej niż 2 hTeraz to mi się śmiać chce, ale wtedy śmiesznie nie było. Piszę to, bo biorąc chorego kota ze schronu, trzeba być przygotowanym na wszelkie możliwości. Joluka wydała Mozaikę do adopcji po kilku dniach, Laluni i Morunia były w kiepskim stanie,a po 2-3 tygodniach - jak nowe... choć do tej pory nikt Laluni nie chce, a mija kolejny miesiąc, Bąbel po 2 tygodniach miał pojechać do swojego DS, a tkwi w Wawie i nie wiadomo co z nim będzie
Niestety trzeba wziąć kota z całym inwentarzem
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" alareipan pisze:Sinea jak sytuacja miseczek na A II? W zeszłym tygodniu zostawiłyśmy w kuchni. My w A I mamy jeszcze sporo talerzy - do klatek i kliperów mogą być, bo w jeden trójkąt lejemy wodę, a w resztę papu.
Szalony Kocie dzięki!Szafę zastałam zapchaną. Od ręki wsadziłam im trochę nowych poduszeczek
W tygodniu ktoś na pewno wymieniał "poszewki" na posłanka, ale i tak większość położyłam czystych. Koty zadowolone
![]()
![]()
Co do info na temat kociaków - jak ktoś jest którymś zainteresowany z PA, to proszę zapisujcie numery... Przy tej ilości kociąt i masie roboty po kolorze futerka, to nic nie jesteśmy w stanie powiedzieć
AnielkaG pisze:Niestety trzeba wziąć kota z całym inwentarzem
A Leon miał FIP-a i był u mnie do śmierci. I leczenie i badania kosztowały niemało.
magaaaa pisze:Całe szcęście, że u Ciebie te watpliwości sa w porę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niuans, sebans i 72 gości