Wiem, że to niedużo i na niezbyt długo, ale tyle mogę - na tyle się oferuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:A czy nie wchodzi np możliwość kupna na raty takiej melaminy a wynajęcie np od miasta jakiegoś placyka??Albo kto gdzie ze znajomych , krewnych ma kawałek działki do udostępnienia?? Są firmy które też wypożyczają. Tylko jaki koszt?
Wystosowanie pism- próśb jako Stowarzyszenie do wielu firm produkujących takie domki / nie tylko budowlane ale i np drewniane kampingi/ z prośbą o albo sprzedaż z rabatem/ dużym/ albo np przekazanie jako darowizny na rzecz Stowarzyszenia? Tonący brzytwy się chwyta a warto próbować
mar_tika pisze:gosiakot pisze:ze założymy osobny punkt przyjmowania kociaków (tyklo kuźwa ciekawe gdzie :/)
A czy nie można JEDNAK rozważyć pomysłu szukania lokalu ? kocia chatka jest malutka. Rozumiem że i za ten lokal stowarzyszenie płaci drogo, ale jak mam patrzeć na takie informacje jak wczoraj wieczorem o małej kotce która zmarła po 5 dniach pobytu w umieralni (bo proponuję zaniechać używania określenia " schronisko" jako kompletnie nieadekwatnego do sytuacji) to po prostu wolę zadeklarować stałą pomoc na czynsz. Prawda jest taka że już nie ma kotów dokąd zabierać.
Przepraszam, czy ktoś może podać wymiary posłanek dla kotków ? pocięłabym kołdrę , ale nie mam pojęcia na jakie kawałki. Czy mogą też być koce ?
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=92626][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/e6ad5615ca.gif[/img][/url]
Alienor pisze:Mam wrażenie, że wielkości podłużnego jaśka czyli 40x50 cm powinno starczyć. Poza tym podtrzymuję ofertę, choć niestety tylko na wakacje - jeśli ktoś będzie przyjeżdżał wtedy, gdy będę na urlopie czyli 10-19 lipca i 26-29 sierpnia do mnie do domu, mogę wziąć z kociarni na TDT 2-miesięczny 2-3 koty. Zwłaszcza myślę tu o Mocce, Emmie (o ile nie trzeba jej sterylizować, bo kot po narkozie wywołuje u mnie niemal histerię) lub tym srebrnobiałym z górnej klatki.
Wiem, że to niedużo i na niezbyt długo, ale tyle mogę - na tyle się oferuję.
Hola, Alienor ! - muchas gratias / jejku mam nadzieję że jeszcze coś pamiętam/
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, puszatek i 97 gości