Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ladysuzi pisze:Witajcie!
Pamiętacie 'moją' persiczkę bardzo podobną do Czupurka? Dzisiaj w końcu doczekałyśmy się golenia;) Prosiłam także o oczyszczenie ząbków jak już była pod narkozą i obcięcie pazurków ale to już była za duża prośba, widać... Kicia jest troszkę przestraszona po dzisiajszym dniu, nie chce złazić z kolan i cały czas włazi na mnie 'siłą' i wygląda jak egipski kituch bo nawet mordke jej poobcinano...mam nadzieję ża szybko zarośnie i będzie pięknisia, będziemy się czesać regularnie żeby kołtunków nie było:) Kicia jest CUDOWNA po prostu. Była chyba kotem wychodzącym bo spiernicza mi z domu jak tylko może (mam mały tarasik z ogródkiem). Chodzimy na spacery więc- Kicia jest jak pies- idzie przy nodze...Poza tym odwiedza wszystkich sąsiadów z każdym chce się poprzytulać ale jak tylko zawołam truchcikiem przybiega- PRZEKOCHANA i juz! Troszkę dokucza nam brak ząbków- jedzenie jest ciągane po całym domu, ale to nic, byle smakowało- a głodomorem to ona jest! Chuda niesamowicie, teraz to jeszcze bardziej widać...Eh..i mogłabym tak jeszcze godzinami gdyby nie to że muszę się na jutro pouczyć no i wymiziać Kitkę. Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję pomocnikom moim kochanym Agness Ika Gibutkowa Mruczeńka- dzięki wielkie!
Gibutkowa pisze:Miszcz Demolki Kropencjusz I Wiszący-Na-Suszarce vel Szczerbaty Potffórr zostaje na DS u Katarzyny!
Potrzebne wsparcie mentalne i zrzutka na psychologa![]()
viewtopic.php?f=1&t=100799&start=0
_leśna_ pisze:Tego czarnego połamańca :] zabrał ktoś kto go znalazł - przychodzą na kontynuację do schroniska, dzisiaj kićka widziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, puszatek i 55 gości