SchronWro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 14:02 Re: SchronWro

Dużo, dużo dobra wszelakiego.
Kiedy Bożenka tłumaczyła mi to telefonicznie, zgubiłam się na drugim zakręcie :roll:
Ale gdzies już były Szczęścia wymieniane :D
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto lis 17, 2009 15:50 Re: SchronWro

Kułko pisze:trzeba znalesc kogos w wawie kto przechwyci rano saszkę. Bożenka nie dojedzie. pociąg ten sam co jechała czarusia

Pojade po Saszke sama, zanowuje w Warszawie u siostry (moze mnie przechowa, hi,hi),albo męza poprosze ,zeby na 4 na pociag mnie zawiózł.pROSZE O SZCZEGÓŁY NA PRIV kUŁKO...TELEFON DO KOLEGI,CO Z KONTENERKIEM9PEWNIE KURIEREM ODESŁAC)..
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 17, 2009 16:05 Re: SchronWro

Hehe... ja kiedyś się próbowałam połapać na zdjęciach z nk i męczyłam Bożenkę który to który. Ze zwierzakami się jeszcze nie łapię ale dzieciaczki już kojarzę wszystkie :)

Saszka - pakuj plecaczek :) jedziesz do domku! :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 17, 2009 16:15 Re: SchronWro

Kułko pisze:właśnie bożenko. Ile masz i czego? bo ja tez się pogubiłam :)

DUZO...Z Wrocławia zyjacych-8,moich rezydentów tez...+Saszka...no i czekam na wiesci o Rudusiu...czy jedzie, czy zostaje.Dodam ,ze wsród rezydentów sa 2 wolnozyjace 'wpadajace'do domu na jedzonko.Mój TZ wie,ze jest 15+Saszka i Ruduś...no i dobrze...
Zeby nie leczenie Kaji i Kitki,na nic by nie brakło...mówie o moim fryzjerza :mrgreen: ,bo jedzenia moje futra maja i ciepło w dupki...i leczenia tez, szczepienia wszystkie maja, prócz Antka i Kaji, i jedno Peji zostało za 2 tyg...i spokój...
No jedni jezdza na wakacje...ja wole w domu z moimi futrzastymi sama w wakacje zostac...Meza z dziecmi wysyłam na Mazury...mam nadzieje ,ze w te wakacje Benka Mu wcisne...bo zawsze mnie naucza, a sam sie nim zajac nie umie...a ja musze raz do roku od zgraji odpoczac ludzi...wtedy jakos dziwnie spokojnie jest...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 17, 2009 16:16 Re: SchronWro

mamucik pisze:
Kruszyna pisze:W międzyczasie TŻ wyrzuca mnie z domu i przeprowadzam się do Gibutkowej :P

:ryk: :ryk:
To ja Ci będę podrzucać kanapki i regenerujące napoje do pracy :lol: Blisko mam, to dotacham co trzeba :lol: Koce i śpiwory też mam. I nawet płachty styropianu w piwnicy :mrgreen:

Bożenka, Ty Szyfrancie :roll: Kolejny kocio :?: Muszę zainwentaryzować sobie w głowie Twoje Ogonki, bom się gubię jak dziecię we mgle 8O

Saszka miał juz dawno dzik dziki byc, potem Julita miała go wziac, ale widac,ze pisane mu było miec nazwisko Osłowski w papierach ,wiec jedzie do domkupo 5 prawie miesiacach od "upatrzenia"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 17, 2009 16:58 Re: SchronWro

BOZENAZWISNIEWA pisze:
mamucik pisze:
Kruszyna pisze:W międzyczasie TŻ wyrzuca mnie z domu i przeprowadzam się do Gibutkowej :P

:ryk: :ryk:
To ja Ci będę podrzucać kanapki i regenerujące napoje do pracy :lol: Blisko mam, to dotacham co trzeba :lol: Koce i śpiwory też mam. I nawet płachty styropianu w piwnicy :mrgreen:

Bożenka, Ty Szyfrancie :roll: Kolejny kocio :?: Muszę zainwentaryzować sobie w głowie Twoje Ogonki, bom się gubię jak dziecię we mgle 8O

Saszka miał juz dawno dzik dziki byc, potem Julita miała go wziac, ale widac,ze pisane mu było miec nazwisko Osłowski w papierach ,wiec jedzie do domkupo 5 prawie miesiacach od "upatrzenia"

a z testami udało się załatwić??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto lis 17, 2009 18:00 Re: SchronWro

Poznajecie? :D

Obrazek
Obrazek
na tym zdjęciu po prawej :)

Podpowiem tylko, że ta kotka mogła służyć studentom weterynarii jako żywy eksponat do mauki układu kostnego kotów :roll:
Dziś ma przezwisko "Pudzian" i obrabia michy wszystkich kotów... i psa :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 17, 2009 18:41 Re: SchronWro

woow co za odmiana :lol:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto lis 17, 2009 18:47 Re: SchronWro

:D
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lis 17, 2009 19:00 Re: SchronWro

Czarny jest już u mnie.

Do kuwety poszedł dwa razy. Raz na sioo, za chwilę na qpę. Qpa rzadka :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lis 17, 2009 19:08 Re: SchronWro

Do jedzenia dostawał suche (royal sensible) i gotowanego kurczaka. Mleka nie widziałam. Był odrobaczony trzy tygodnie temu, tydzień temu - po wymiotach - dostał leki.

Poza tą rzadką kupą nic mu nie dolega. Sierść ma lśniącą, bardzo mało mu wychodzi.

Jest ktoś chętny do przejęcia go jutro?
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto lis 17, 2009 19:14 Re: SchronWro

Kruszyna pisze:Do jedzenia dostawał suche (royal sensible) i gotowanego kurczaka. Mleka nie widziałam. Był odrobaczony trzy tygodnie temu, tydzień temu - po wymiotach - dostał leki.

Poza tą rzadką kupą nic mu nie dolega. Sierść ma lśniącą, bardzo mało mu wychodzi.

Jest ktoś chętny do przejęcia go jutro?

:?: :?: :?:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto lis 17, 2009 19:14 Re: SchronWro

Może zostać u mnie pod warunkiem, że jutro ktoś go przejmie :(
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto lis 17, 2009 19:17 Re: SchronWro

Moje koty olewa - one na niego fukają i warczą, on warknął po razie na każdego i ma je gdzieś :D
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto lis 17, 2009 20:13 Re: SchronWro

Ponawiam prośbę o DT dla wielkiego, czarnego, wykastrowanego kocura :)
Obrazek

Kruszyna

[poprzednia][następna]