Mam pomysł przygotowania strony na facebooku dla ślepaczków do adopcji, która pokazywałaby kociaste, informowała o opiece nad kotem niewidomym lub słabowidzącym, itp. 
Głównym założeniem strony jest pokazanie, że ślepaczki to też zdrowe i wesołe koty, które mogą normalnie funkcjonować.
Potrzebuję do tego waszej pomocy... 
1. wszelkich zdjęć ślepaczków - zdjęć pozytywnych, wesołych, mile widziane zdjęcia w czasie zabawy, na zielonej trawce, itp.  

- te zdjęcia miały by spełniać rolę oprawy graficznej strony, więc nie muszą być na nich koty do adopcji  
 2. zdjęcia i filmiki z opisem - dotyczyły by konkretnych kotów, które czekają na adopcje. Te zdjęcia również musiały by być super-pozytywne i po prostu ładne  
 Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy ma mozliwości sprzętowe, umiejętności fotograficzne, czas, nie każdego kota można "uśmiechnąć" do zdjęcia. Jednak wszyscy dobrze wiemy, że dobre ogłoszenie z ładnym zdjęciem potrafi zdziałać dużo więcej. 
Nie mogę dać gwarancji, że ten projekt uda się, że dzieki niemu będzie więcej adopcji... Być może okaże się klapą (oby nie, oby nie...  

) ale co mamy do stracenia? Obiecuję poświęcić na to swój czas, zaangażowanie, włożyć w ten projekt serce i duszę... jednak bez waszej pomocy nie uda mi się nic zrobić.
Jeżeli uważacie że warto i że chcecie w tym wziąć udział, proszę o kontakt na pw - podam maila do przesyłania zdjęc