_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Siema Dziobki. Ten wyraz akurat znam z dziecinstwa. Moja rodzina mieszka na wsiach po roznych katach i mowili zawsze na zapidowie. Konto internetowe mam juz przeszlo 10 lat, bo mnie wkurzalo, ze bank zawsze zamkniety, jak ja czas mam. Tez od wielu lat uzywam Paypal, bo latwiej jest zakupy w internecie robic i super szybko sie towar dostanie.
Cześć Cioteczki! Wróciłam po chwilowej nieobecności. Dziękuję Wam za wsparcie i ciepłe słowa A Iwonce i TŻ-owi za pomoc i serce okazane Promysiowi
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Hey, wracasz do zycia? Izunia zal mi strasznie, ale jakos bedzie szlo na lepsze? Sprawdzalas w skrzynce? Jak jutro nie dojdzie, musze tam zadzwonic, bo wku... jestem strasznie.
No, pora się zameldować w głównym wątku Kociambry starsze śpią, najmłodsze robią demolkę. Z kolei Tatko Piratko w szambonurka chciał się dziś bawić Najpierw grzebał łapką w odpływie wanny, a potem mało do kibla nie wleciał Na chwilę zostawiłam uniesioną klapę i poszłam po coś do łazienki, a ten nos już wsadzał do muszli
Dorotko - paczka doszła
Naprawde??!??!?!?! Oj, ciesze sie. Sprawdz, czy wszystko jest cale i wieczorem robie bazarek! A szambonurka pilnuj. Figusia tez sie raz nam wykapala. Od tego czasu kibel omija. A ja deske nawet w miekki pokrowiec obwinelam, zeby futra mialy gdzie sie polozyc, jak czekaja na mnie.
W nocy zastanawiałam się co robią MPiki i jak się czują Mam nadzieje że Ty Iza już lepiej się czujesz Siedzę głównie u Promyczka i teraz u Laluni i na FB i walczę na KRAKVET o Sandomierz ale znajomi mi się kończą
Mruczuś miał rok gdy w górach został prawdziwym szambonurkiem - wyobrażacie sobie jak wyglądała kąpiel
Patmol, już doszła? Wczoraj po drodze do apteki wysłałam
Witaj Kussad ! Dziękujemy za pamięć Emocje trochę opadły, ale ostrożnie nadal.