Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 0:11 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

ODIegoDOM pisze:
Marea pisze:Asia, dzieki za pomoc i wydrukowanie umow ;) Nelly pojechala do domku nowego ;) fajni ludzie.

:D :D :D :D :D :D :D :D
Bardzo pozytywne wiesci :)

U Nas spokoj, cisza - zycie zaczyna sie po 23 ;)
tylko nei wiem dlaczego czesto widuje Odiego spiacego w kuwecie :roll: Moze Mu sie z transporterkiem pomylilo ;) Choc mnie by sam zapach nie zmylil ;)
Jutro mija tydzien odkad jest z Nami a czasami zapominam,ze kiedys Go nie bylo :1luvu:

POZDRAWIAMY :)

Odi u mnie zawsze w transporterkach sypiał w ciągu dnia.
Może chce mieć jakieś swoje miejsce ?
U mnie kilka budek było i mogłam go w nich znaleźć :)

Cieszę się , że wszystko gra :) że ma wreszcie swoje miejsce na Ziemi

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro mar 09, 2011 10:17 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Poranki...
Pod biurkiem qupal, Minia zaszczała drukarkę...mam nadzieję, że będzie działać po takim podlaniu...może chciała, żeby mi kardridże na dłużej wystarczyły ? Tylko nie wiem czy moczem dobrze tusz się rozcieńcza :ryk:

Kociska przetrzymałam na suchym wczoraj...pobudka z Rejcią... dobrze , że mam śpiwór to się schowałam.
Przypuściła atak o 6.00, gryzoń jeden.

W pokoju słonecznie, kociska się opalają :)
Minia nadzoruje proces przypiekania i przegania w cień , jak się zajmą jej miejsce , które akurat ona w tej chwili ona chce objąć we władanie.

Willuś zadekował się w transporterku.
Tequila z Pomcią pod łóżkiem brata...

Rejcia na kolanach.
Witek na podłodze się opala, Minia go obserwuje, pewnie prędzej czy później mu się oberwie :)

Zrobiłam wczoraj pranie... nie zdążyłam powiesić, wpełzłam do łazienki...co mi tak wali kocurzym moczem?
Wizja mycia całej łazienki już planach...schylam się po miskę i zaciągnęłam powietrze nad praniem...któreś było bardzo sprytne i wdrapało się na sam wierzchołek prania i się zsiusiało... Muszkieterzy, tylko który?

Piję pierwszą kawę, ale jeszcze muszę drugą sobie zrobić, bo jeszcze mam ochotę położyć się spać i pomarzyć, że jak wstanę to będzie czysto w mieszkaniu i będzie ładnie pachnieć...

seja

Post » Śro mar 09, 2011 11:45 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Dzisiaj wpadam do Was Towarzyszko Seja plus :1luvu: Towarzystwo
Przybędę z dziewczynką rudą całą i chłopcem białym z lekkim rudym ciapnięciem gdzie niegdzie :ryk:
Pewnie już nie możesz się doczekać heheheheheehe

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Śro mar 09, 2011 12:11 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

paulina81 pisze:Dzisiaj wpadam do Was Towarzyszko Seja plus :1luvu: Towarzystwo
Przybędę z dziewczynką rudą całą i chłopcem białym z lekkim rudym ciapnięciem gdzie niegdzie :ryk:
Pewnie już nie możesz się doczekać heheheheheehe

Ba :)

seja

Post » Śro mar 09, 2011 12:31 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

paulina81 pisze:Przybędę z dziewczynką rudą całą i chłopcem białym z lekkim rudym ciapnięciem gdzie niegdzie :ryk:

Takie cuda to domki znajdą w mig, nie zdążysz się nacieszyć.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro mar 09, 2011 13:27 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

mpacz78 pisze:
paulina81 pisze:Przybędę z dziewczynką rudą całą i chłopcem białym z lekkim rudym ciapnięciem gdzie niegdzie :ryk:

Takie cuda to domki znajdą w mig, nie zdążysz się nacieszyć.

Wiem :) może by mi się udało jakiś dwupak zrobić przy okazji :wink: jakiś muszkieterowy dwupak...

seja

Post » Śro mar 09, 2011 21:36 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Muszkieterzy, świetne te chłopaki som :lol: pingwiny całuśne ;) czarnuch niekoniecznie ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 09, 2011 22:47 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Super foty :) wcale nie widać tego syfu :)

Po Cioci Marzence wpadła Ciocia Paulinka...z dostawą dwupaku :)

Kocura latającego i prezentującego różnorakie sztuki walki nazwiemy Zohan :) pasuje jak ulał po dzisiejszej akcji u dr Kasprzyka :)
Ciotka Paulina jak wpadnie , bo pewnie totalnie padła spać :) opowie co i jak, bo ja tego tak nie opowiem :)

Koteczka :) podoba mi się imię Zenia :) z greckiego , znaczy gościnna :)

seja

Post » Czw mar 10, 2011 6:23 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Foteczki, foteczki ;)
Asia - choc Zenja jej na imie daj, jakos Zenia mi sie zle kojarzy :ryk:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw mar 10, 2011 10:31 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Marea pisze:Foteczki, foteczki ;)
Asia - choc Zenja jej na imie daj, jakos Zenia mi sie zle kojarzy :ryk:

Zdenia , a Zenia :) Mi się Zenia dobrze kojarzy :)

seja

Post » Czw mar 10, 2011 10:59 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

https://picasaweb.google.com/jmcisowska/102010032011#

- zdjęcia by Marzenka od października do marca tego roku :)

seja

Post » Pt mar 11, 2011 7:38 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Ma dziewczyna talent !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt mar 11, 2011 11:58 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

seja pisze:https://picasaweb.google.com/jmcisowska/102010032011#

cudne kociska:* jak tak oglądam te zdjęcia to czuję, że mogłabym mieć jeszcze te kilka sztuk więcej ;)

Nero/ Melman dzisiaj oficjalnie dołączył do grona kastratów;) To już wszystkie są ciachnięte :D

Jola_Gd

Od: Czw lis 04, 2010 8:19

Post » Pt mar 11, 2011 19:24 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Jola_Gd pisze:
seja pisze:https://picasaweb.google.com/jmcisowska/102010032011#

cudne kociska:* jak tak oglądam te zdjęcia to czuję, że mogłabym mieć jeszcze te kilka sztuk więcej ;)

Nero/ Melman dzisiaj oficjalnie dołączył do grona kastratów;) To już wszystkie są ciachnięte :D

Jakiegoś tymczasa zawsze możemy podrzucić :)

seja

Post » Pt mar 11, 2011 19:29 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Dziś padam.
Miałam się spotkać z Ciocią Pauliną, ale zmogło mnie.
Tyle , że dałam kotom jeść i poszłam spać...do prawie 18...

Dalej jestem do niczego...

Na biurku siedzi Wiktor :)
Skądś dochodzi jakieś warczenie...
Zohana i Zenię widziałam wczoraj wieczorem tylko , dziś wcale...

Rejcia ma wybuchy szaleństwa, właśnie rozrabia.
Tinka śpi.
Minia też.
Tequilę dziś raz widziałam.

Willuś mnie dwa razy uszczęśliwił qupalem za quwetą , czyli w moim pokoju...czemou nie chodzi do mojego brata tylko do mnie ? Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć.

Witek śpi w koszu wilkinowym :)

Nie ma kotów :)

Wiktor się rozgadał :)

seja

[poprzednia][następna]