Moderator: Estraven
- i zasugerowała pewne rozwiązania. Po konsultacji z wet prowadzącą do tych sugestii się zastosowałyśmy.Aleksandra59 pisze:Nawet debilny Allan Totka nie atakuje![]()
Jutro będą zdjęcia Totka
Staram się pisać poprawnie po polsku

Aleksandra59 pisze:Przepraszam za kiepską jakość zdjęć - aparat był źle ustawionyNie miałam czasu na poprawne ustawienie
Kaprys2004 pisze:Aleksandra59 pisze:Przepraszam za kiepską jakość zdjęć - aparat był źle ustawionyNie miałam czasu na poprawne ustawienie
Totuś cudny![]()
Oleńko, aparat ustawiony na tyle świetnie, że zobaczyłam to co ostatnio mnie mocno zajmuje: siatki na oknie. Podpowiedz technikę wykonania, bo to chyba zwykła siatka na jakichś śrubach/hakach do muru przytwierdzona? Rozciągnięta na stalowych linkach? Czy ktoś Ci to robił czy samaś taka zdolna? Jak mi zrobią elewację, to tez muszę raz-dwa coś takiego wymyślac..
Staram się pisać poprawnie po polsku

Aleksandra59 pisze:Chciałam jednak jedno wyjaśnić - nie ma mojej żadnej zasługi w tym, że Totek wygląda jak wyglądaKocio myje się sam, a ja z wyjątkiem dwóch przypadków, kiedy Totuś był po oxazepamie kota nie głaskałam
![]()
Dzikun z niego duży, ale ma zadatki na domowego kota - tylko u mnie zero umiejętności jeżeli chodzi o oswajanie dzikunów![]()

Podmieniłaś chyba koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot], Silverblue i 47 gości