Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Przepraszam bardzo - od 10 dni nie mialam dostepu do netu. Z pracy nie moge, a laptop domowy mi sie zepsul. I jeszcze na to inne sprawy sie ponakladaly - miedzy innymi koty mi sie pochorowaly![]()
Rozmawialam z Pini1, ktora praktycznie nie forum nie bywa. Jest pewna szansa na obnizenie kosztow operacji Fiolka, ale w tym momencie trudno okreslic, jaka to moze byc znizka.
Pini1 jutro poda informacje o stanie konta Fiolka. Niestety duzo tego nie jest.
Dziekuje WSZYSTKIM za wspieranie Fiolka i za bazarki. Kazda pomoc, kazda zlotowka jest wielka pomoca.
U Fiolka wszystko w porzadku, mruczy i przytula sie. I oczywiscie czeka na operacje.
oleska222 pisze:Krowa w kondycji super, natomiast oczy fatalne![]()
To jedno oko chyba naprawdę jakoś wypłynęło w części, albo tak się zniekształciło przez chorobę - wygląda fatalnie. Drugie jest ciut lepsze, ale pewnie będzie z bielmem.
oleska222 pisze:Do Balickiego idą jutro, ja cały trzymam pieniążki od Amiki i Magdyradek na tą wizytę. Mam nadzieję, że za wizytę nie weźmie dużo, ale leki, które on przepisuje są dość drogie.
Martwię się, co z tym oczkiem krówka, obawiam się, że może być do usunięcia. Chociaż może to i lepiej, przynajmniej nie będzie go szpecić.
seja pisze:Właśnie skończyłam rozmawiać z Wetem.
Ma wyniki histo.
To rak płaskonabłonkowy, wrzodziejący. O dużej złośliwości.
![]()
![]()
![]()
![]()
seja pisze:Miśka ma u mnie DS na dobre i na złe.Do końca.
Bazyliszkowa pisze:Wiadomości o koteczce Misi z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86032seja pisze:Właśnie skończyłam rozmawiać z Wetem.
Ma wyniki histo.
To rak płaskonabłonkowy, wrzodziejący. O dużej złośliwości.
![]()
![]()
![]()
seja pisze:Miśka ma u mnie DS na dobre i na złe.Do końca.
alessandra pisze:i nastał lipiec
zanim zaczna napływac nowe składki, proponuję kandydatów na lipiec do wsparcia (urlopy w pełni, wiec im szybciej wybierzemy kandydatów, tym wiecej osób bedzie mogło zagłosować)
proponuję na lipiec :
Franusia
Małego Krówka
i Bursztynka
xmademoisellex pisze:alessandra pisze:i nastał lipiec
zanim zaczna napływac nowe składki, proponuję kandydatów na lipiec do wsparcia (urlopy w pełni, wiec im szybciej wybierzemy kandydatów, tym wiecej osób bedzie mogło zagłosować)
proponuję na lipiec :
Franusia
Małego Krówka
i Bursztynka
O co w tym chodzi?
xmademoisellex pisze:Mały Franek dorasta.
W sobotę (według moich obliczeń) stuknie mu 7tygodni.
Gdy go znalazłam miał koło 5 a za kilka dni to będzie jak jest u mnie dwa tygodnie.
Malec robi wszystko co moje dorosłe kocury.
Szukam w necie rozwiązania na zabezpieczenie choćby drzwi balkonowych.
Teraz nie mam czasu, ale w przyszłym tygodniu mam urlop więc rozejrzę się za jakimiś drzwiczkami.
Mama na mnie naciska, że jej gorąco i lada moment będzie trzeba zostawić otwarte drzwi od balkonu na noc![]()
Kurcze, nie mam żadnych pomysłów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 63 gości