Dziś w Kociej Chatce dzień odwiedzin

odwiedziła nasze kociaki Kasia i przywiozłą dla nas gadżety do wystawienia na koci bazarek, zostawiłam na ladzie w papierowej torebce

była Patrycja od Japoneczki i jej siostrzyczki w prezencie przywiozłą kociakom 20 litrów żwirku i 2 opakowania smacznego suchego jedzonka - torby z jedzonkiem zostawiłam na ladzie, była też Marysia obejrzeć nasze kociaki i jutro po pracy zawiozę Królisię na DT do Marysi
Basia dla Ciebie przywiozłąm pudełko z arykułami pierwszej pomocy , które dostaliśmy od Majki tak że rozpakuj sobie wszystko tam gdzie powinno być, reszta jest u mnie i będę dowoziła w razie potrzeby, żeby nie zagracać kociarni
Kończą nam się puszki z jedzonkiem dla kociaków zostało chyba 8 puszek, postaram się coś w czwartek jak będę jechałą na dyżur kupić, jeśli chodzi o jutrzejszy dyżur wieczorem jak będę zabierała około 17 godziny Królisię to dam kociakom jeść i wyprzątnę kuwety.
Jadziu sorki ale nie wywaliłam dziś śmieci
Małemu czarnuszkowi wymyłam oczka i pyszczek i zakropiłam oczka, reszta towarzystawa w miarę, biało-czarny kicio wczoraj przywieziony ze schronu mył się dziś dokładnie, za to tri za wszelką cenę chce opuścić boks.