Trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ok popracuje nad tymmamakuku pisze:Cangu na wszystko trzeba czasu.Kotki będzie trudno wyadoptować jeśli nie będą mieć ogłoszeń indywidualnych..Trzeba wybrać kilka nadających się do adopcji,obfocić i ogłaszać,ogłaszać,ogłaszać.....
Trzymam kciuki
tak ale w wolnej chwili bo teraz mam tak: łazienka - psiaki! sikają, kupają i krzyczą, pokój duży piątka kotów, przedpokój mama psiaków i mały pokój ja, koty chcą wyjść na mieszkanie psiak, chce je zjeść:-) a psiaki śpiewają całą noc i dzień serenady i zanieczyszczają powietrze, podłoge i siebie nawzajem:-) piesek mama też czasem nafajdoli bo czemu i nie:-) więc narazie podbijam by być "na fali" i walcze by opanować sytuacje w domu, właśnie oddałam kotke po sterylce! uff! wszędzie świntuszyłamamakuku pisze:Wybierz na początek np.trzy kotki najbardziej nadające się do adopcji.
Lista miejsc gdzie można ogłaszać jest na kilku wątkach na forum,musisz poszukać.
A może ktoś podlinkuje?
cangu pisze:moja ciotka topiła koty, tzn wójek, rok przekonyałam by wysterylizowła, zrobiła dopiero jak jej koleżanka zrobiła, i ta sama ciotka zwinęła tego psa ze szczeniakami z Zagórza. Czyli coś się zmienia:-) inni jej pomogli bo widzieli, że jeden może to oni też:-) wiadomo, że zawsze będzie pewna rzesza ludzi z tak zwanego marginesu, którzy będą plenić koty i psy ale jak ci mądrzejsi będą kastrować to będzie dla tych zwierzaków z rodzin patologicznych miejsce. Ja wierze, że mentalność się może znienić ale tu wymaga czasu i pracy, no i jeszcze jak poumiera to całkiem stare pokolenie;-)
też mam taką nadzieję, że mam racje:-) a co bedzie czas pokaże. Ale każda istotka, którą można uratowac przed cierpieniem to sukces, więc dopóki mogę cos robić nię będe przechodzić obojetnie. Tak jak prawie wszyscy tu na miau:-)mamakuku pisze:Obyś miała cangu rację...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 80 gości