dronusia pisze:Anja pisze: Dotychczas kazda forumowa akcja miala porzadna informacje na 1 stronie i jakos nikomu czapka z glowy nie spadla.
Więc powtórzę raz jeszcze - akcja nie jest forumowa, ale fundacyjna.
Rozumiem juz nie jest to akcja forumowa, mimo ze jest reklamowana na forum i zapewne zyski tez beda z pieniedzy forumowiczow. Ale mi chodzilo wykaczbnie o to, zeby byla porzadna informacja (bez wzgledu na to jak te kacje nazwiesz), czego Ty zupelnie nie rozumiesz.
dronusia pisze:I sądzisz, że to jest powód, aby Iwona zmieniła sposób swojej organizacji?Anja pisze:Nie mam czasu przekopywac sie przez 8 stron, aby wylowic konkrety
Sadze, ze jest to powod do zmiany "organizacji", skoro na poczatku informacje zawarte w watku sa nieczytelne i to nie tylko dla mnie. Tego wymaga poszanowanie odbiorcy, bo watek powstaje dla nas, nieprawdaz? Tak trudno to pojac

dronusia pisze:Chodzi o Fundację For Animals - i to zostało tu już napisane parę dobrych razy. Nie wiem co można napisać jeszcze o dopiero co powstałej fundacji ? Fundacja działa m.in na terenie katowic, a dziewczyny, które ją założyły to m.in Iwona_35 czy pini1.Anja pisze:Tylko niestety nie orientuje sie o jaka fundacje chodzi
Wyczuwam irytacje w Twoich odpowiedziach. Niepotrzebna

I na zakonczenie powtorze:
Anja pisze:Skoro Iwonie zalezy na porzadnym rozpropagowaniu tego przedsiewziecia to w jej dobrze pojetym interesie jest podanie klarownych informacji na 1 stronie. To dla mnie tak oczywiste, ze dziwie sie dyskusji akurat na ten temat. Tym bardziej, ze 1 strona juz zostala zaktualizowana.