Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalejdoskop pisze:Pomimo, iż popełniłam błąd na dogomani, na forum miau moje intencje są jak najbardziej
szczere, choć sporo namieszałam w swoich wypowiedziach. Kocurek RIO istnieje na prawdę,
a pieniążki z aukcji są przeznaczane na niego.
Kalejdoskop pisze:Moja działalność na dogomanii była błędem, do którego się przyznaję.
Pisząc w temacie aukcji "NA COLLIE", próbowałam zebrać pieniądze na zakup psa.
Bardzo żałuję swojego postępowania i wiem, że nigdy więcej tego nie powtórzę.
Jeszcze raz chciałabym wszystkich serdecznie przeprosić.
Nie mogę złożyć przeprosin za mój czyn na dogomanii, ponieważ zostałam zbanowana.
Pomimo, iż popełniłam błąd na dogomani, na forum miau moje intencje są jak najbardziej
szczere, choć sporo namieszałam w swoich wypowiedziach. Kocurek RIO istnieje na prawdę,
a pieniążki z aukcji są przeznaczane na niego.
Gem pisze:Zaproś więc wolontariuszy, pokaż im kota i karmę, którą mu kupiłaś. Skoro Rio istnieje, to dlaczego nie chcesz tego zrobić?
Kalejdoskop pisze:Gem pisze:Zaproś więc wolontariuszy, pokaż im kota i karmę, którą mu kupiłaś. Skoro Rio istnieje, to dlaczego nie chcesz tego zrobić?
Zaproszenie jest cały czas aktualne.
Karma dla kota jest kupowana w miarę potrzeb, a mam wrażenie, że sugerujecie, iż za wszystkie pieniądze dokonałam zakupu olbrzymiej ilości jedzenia dla RIO. Otóż nie... na karmę wydałam tyle pieniążków ile było potrzeba, jak jedzenie się skończy, to znów dokonam zakupu.
Nikt wcześniej nie informował mnie o konieczności brania rachunków ze sklepu, na bazarku nie widziałam rozliczeń innych użytkowników. Ale skoro chcecie, to od następnych zakupów, będę przechowywać paragony.
Obecnie mam dla kota jeszcze 5 puszek mokrej karmy i ok. 2 kg suchej.
Nie rozumiem tylko wypowiedzi dotyczącej przekazania pieniążków na fundację lub schronisko, skoro ten kot też potrzebuje pomocy. Pieniądze, które uzbierałam były, są i będą przeznaczane na RIO.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 622 gości