Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:W sobotę ściągamy szwy to będę już coś wiedziała bo na razie to upoopiona w domu byłam a TŻ jak ma się zapytać o 2 rzeczy to o jednaj zapomni a zamiast drugiej zapyta o coś innego.... Muszę sama z wetem pogadać i coś zacząć robić....
aamms pisze:Napisz mu na kartce..
Slonko_Łódź pisze:aamms pisze:Napisz mu na kartce..
Próbowałam. A pokazywałam mu nawet, że drukuję, żeby mógł odczytać..... No facet po prostu....
Tak czy inaczej za trzy tygodnie robimy wszystkie badania i wycinamy. Tylko teraz już nie kołnierz tylko jakiś śliczny (niebieski by do futra pasował, różowy bo dziewczynka albo zielony do oczu) kaftanik
Slonko_Łódź pisze:No mój to wybitny jest.... I jescze z serii zabobon- dzisiaj Denis pierwszy dzien zażywa krople dr Bacha i cały dzień humor idealny, nawet jej Żurcia ucho wylizała..... Dodam tylko, że jestem sceptykiem z serii szkiełko i oko proroka....[/b]
Slonko_Łódź pisze:Żeby nie mówił, że nie mógł się doczytać wydrukowałam mu na kartce. Potem dopisałam drukowanymi jeszcze jedno pytanie wiążące się z lekiem o którym było wyżej DRUKIEM. Nie wiem jak mu się to udało ale nie spojrzał na to co wydrukowane (tłumaczył później, że myślał, że wykorzystałam brudną kartkę bo nie miałam czystej.... A pokazywałam mu nawet, że drukuję, żeby mógł odczytać..... No facet po prostu....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości