Kciuki za Buraskowo trzymamy nieustanie

Moim specjalnym faworytem jest Chibo - rozklejam się na sam jego widok i mam ochotę pieścić, miziać i kokosić (kota ofcourse)
nongie & buras Miluś & ćwierćburas Maksio (i już niedługo 3/4 buraska Laleczka)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nongie pisze:Moim specjalnym faworytem jest Chibo - rozklejam się na sam jego widok i mam ochotę pieścić, miziać i kokosić (kota ofcourse)
eela pisze:nongie pisze:Moim specjalnym faworytem jest Chibo - rozklejam się na sam jego widok i mam ochotę pieścić, miziać i kokosić (kota ofcourse)
No to Chibo ma grono wielbicielek
dolittle pisze:Buraski jak na razie bez zmian. Dzięki Aga, że pomagasz ze zdjęciami. Mam nadzieję, że ktoś zakocha się w którymś z puszaków
Co do kwestii adopcji kociaków poza Warszawą - na pierwszej stronie jest jest informacja, że nasze pociechy szukają domów na terenie stolicy lub niedaleko niej. Chodzi m.in. o to, że oddając kota na drugi koniec Polski nie mamy w zasadzie żadnej możliwości skontrolowania poczynań nowego opiekuna. Zrozumcie, te kociaki już dużo przeszły w swoim krótkim życiu. Przygarniając je bierzemy odpowiedzialność za ich dalsze losy, no i dajemy im nadzieję, że będzie lepiej. Nasza lecznica oddała w ciągu ostatnich kilku miesięcy ponad 50 kotów. Jest nam oczywiście ciężko i chciałybyśmy, żeby wszystkie nasze kociaki znalazły domy, ale chodzi o to, żeby oddawać je możliwie jak najrozsądniej, m.in. z umową adopcyjną. Takie zasady obowiązują w większości organizacji działających na rzecz zwierząt.
Trzymajcie kciuki za nasze kocie zoo i podrzucajcie wątek do góry.
Dzięki
Kasia
agamuza pisze:Hej Kasiu miłaJak juz wrzucę burasie do watku to sprawdzisz, czy nic nie poknociłam
![]()
Elcia pisze:Kciuki za Buraski, życzę szybkiego znalezienia domków. HOOOP
Beliowen pisze:Dolacze sie do trzymania kciukow
Moze przyniose ktoremus szczescie...
Moze ktos sie zakocha
Sliczne sa
A moje serce nadal w Gdansku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Myszorek i 598 gości