TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2014 9:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon cze 02, 2014 13:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justynko, zanim do okulisty Cię zarejestrują - u nas miesiac jest , mozna oslepnąć w miedzyczasie :evil: , to zakrop Gentamycyną jest bez recepty , powinno Ci pomóc, a na pewno nie zaszkodzi :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon cze 02, 2014 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Świetnie, że maluchy trafią do DT, oby zbytnio nie dały tam popalić:)

Co do oczu - bardzo dobry jest świetlik, to sa krople do oczu na bazie chyba 4 ziół, są dość tanie i bez rcepty, można kopić tak często jak trzeba. Poleciła mi je koleżanka z pracy, bez nich byłoby ciężko, Dzisiaj w pracy do już ledwo na oczy widziałam po 10 godzinach na komputerze, ale dzięki nim przynajmniej w domu mogłam dokończyc robotę. Takie krople się przydadzą:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon cze 02, 2014 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justa&Zwierzaki pisze:A wczoraj do DT do Krakowa pojechały Antonio i Fredi :piwa:

Oo, to cudnie :ok:

A o co chodzi dokładniej z tym transportem z Warszawy?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 02, 2014 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A wczoraj do DT do Krakowa pojechały Antonio i Fredi :piwa:

Oo, to cudnie :ok:

A o co chodzi dokładniej z tym transportem z Warszawy?

W transporcie chodzi o kotkę nieurologiczną której pies odgryzł ogon i nie trzyma moczu i kału a ja sie właśnie takimi zajmuje , a jak by tak do mnie trafił kot, kociak z problemami ocznymi to pani go odemnie weźmie , bo u mnie z problemami ocznymi to nie bardzo ...czyli transakcja wiązana :wink:

A sprawa moich oczu to w nocy jak i dzisiejsze przed południe robiłam przymoczki z zwykłej herbaty bo do apteki nie miałam kiedy podejść a kolejka w mojej jest prawie zawsze :roll:
No a co niektóre zwierzaki były co nieco zaintrygowane że leże z czymś na oczach , no Miki i Bona mi te przymoczki chcieli zdjąć a Etna na mnie szczekała a Maksiu skomlał bo nie rozumiał co sie ze mną działo , oczy troszkę lepiej choć ciągle czuje '' piasek w oczach '' i sprawia mi ból pisanie a nawet patrzenie na monitor :(:(:(

A Gracji dzis pierwszy raz założyłam szelki i po około godzinie wyszłam z nia z kwarantanny na korytarz i bardzo ładnie chodziła na smyczy , ona chyba kiedyś nosiła szelki , lub ma takie zdolności aklimatyzacyjne , bo rzadko sie zdarza aby kot w dniu założenia szelek dał sie prowadzić na smyczy :roll:
Wiec będę ja wyprowadzać na spacery , bo przez 2-3 godziny trzeba coś robić :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 02, 2014 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 02, 2014 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dziewczyny zbieramy na urinary? :wink:
Ja jak co miesiąc deklaruję 20zł
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 02, 2014 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Biedna Justys:( jejku zeby Ci przeszlo szybko:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon cze 02, 2014 21:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:Dziewczyny zbieramy na urinary? :wink:
Ja jak co miesiąc deklaruję 20zł

Zbieramy! :1luvu: ja tez dorzucam 20 zl:D
Mamy 40 zl :ok:
Brakuje 100 zl, kto dorzuci? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Pon cze 02, 2014 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Aha i jeszcze karma i/d ktora zamowilam kilka tygodni temu nie doszla, bo niee ma jej w krakvecie. zdecydowalysmy z Justa ze czekamy na karme do 25 -30 maja, ale Pani z krakvetu zadzwonila kilka dni teu ze powinna byc w tym tygodniu wiec postanowilam poczekac. gdyby sie okazalo ze zowu przedluza to powiem zeby oddali pieniazki i zamowie w zooplusie. strasznie nie w porzadku w krakvecie sie zachowuja bo jak zamawialam to karma byla w magazynie i jej poziom byl wysoki :evil:

AgaS1987

Post » Wto cze 03, 2014 8:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS odważna jesteś, żeby w KV zamawiać :D

Oczka nie za fajnie wyglądają...żeby szybko przeszło :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto cze 03, 2014 9:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Caragh pisze:AgaS odważna jesteś, żeby w KV zamawiać :D

Oczka nie za fajnie wyglądają...żeby szybko przeszło :ok: :ok: :ok:

Niestety tam jest najtansza Urinary . no i na ta karme nie moge narzekac bo zawsze szybko wysylaja. ale o i/d nie wiedzialam ze takie cuda beda :?

AgaS1987

Post » Wto cze 03, 2014 9:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Mhm, na allegro też widzę KV sobie radośnie sprzedaje, karmę, którą "w tym tygodniu powinni mieć" :roll:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto cze 03, 2014 9:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Caragh pisze:Mhm, na allegro też widzę KV sobie radośnie sprzedaje, karmę, którą "w tym tygodniu powinni mieć" :roll:

ja razna zwirek czekalam dwa tygodnie i dostalam go tylko dlatego ze zadzwonilam bo niby oni nie mieli w systemie ze w ogole zostal zamowiony :roll:
mniejsza z nimi. zaraz zadzwonie i spytam co z karma bo zaczynaja mnie wkurzac :x

AgaS1987

Post » Wto cze 03, 2014 9:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dzis ma zostac wyslala karma i/d do Justy :ok: :1luvu:

AgaS1987

[poprzednia][następna]