Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:rozumiem. Kiedy będzie wiadomo czy znajdzie się dla nich kąt do czasu wizyty? bo jak rozumiem,później jak się nie znajdzie opcja transportu samochodem to dorcia zawiezie je pociągiem?
Goyka pisze:rozumiem czyli trzeba trzymać kciuki żeby ten TDT wypalił od niedzieli do wizyty u okulisty czyli na parę dni![]()
![]()
![]()
PS a nie ma w Wawie opcji przetrzymania ich przez te 2-3 dni w jakiejś lecznicy, za jakąś opłatą?
Zosik pisze:Jesteśmy z Agatą w kontakcie chciał, nie chciał, bo mieszkamy prawie koło siebie
Ale nie narzucam się, bo myślałam, że macie już wszystko ustalone i zaklepane.
Ja ze swojej strony mogę zaoferować bardzo tymczasowy tymczas, wyżywienie, klatkę, żwirek itede.
Z leczeniem już nie dałabym rady finansowo... Dopiero pozbyłam się czterech maluchów z łazienki i trochę mnie wypompowały z kasy...
karolink pisze:Zosik pogadaj z Agatką, a ja się dostosuję
Zosik pisze:Jesteśmy z Agatą w kontakcie chciał, nie chciał, bo mieszkamy prawie koło siebie
Ale nie narzucam się, bo myślałam, że macie już wszystko ustalone i zaklepane.
Ja ze swojej strony mogę zaoferować bardzo tymczasowy tymczas, wyżywienie, klatkę, żwirek itede.
Z leczeniem już nie dałabym rady finansowo... Dopiero pozbyłam się czterech maluchów z łazienki i trochę mnie wypompowały z kasy...
Zosik pisze:Gotowość jest i czas się znajdzie Bożenko... (dostałam w pracy praktykantkę do pomocy)![]()
Gorzej z finansami. Nie wyleczę ich z powodu wymienionego wyżej i jeszcze innych.
Mogę nakarmić, zaopiekować się, stać mnie jeszcze na odrobaczenie, ewentualne szczepienie. Ale nie wyszperam już kasy na leczenie, a to będzie konieczne.
No i tż wyrzuci mnie z domu, jeżeli miałyby u nas być dłużej niż tydzień, dwa, może trzy? (strzelam... nadal jeszcze nie ochłonął po maluchach, które u nas mieszkały).
Tak wygląda sytuacja.
Jeżeli u Ciebie nie będzie tych problemów, to niech jadą do Wawy.
Wybierzmy dla nich najlepszą opcję.
Zosik pisze:U nas minusem jest to, że będą musiały być w klatce.
Rozmawiałam właśnie z Agatą, ona też mówi, żeby wspólnie wybrać najlepszą opcję. Nie wiem, która jest lepsza - jesteście bardziej doświadczone, więc postanówcie coś mądrego
Jeżeli będziecie w stanie sfinansować ich leczenie i wspólnie zorganizujemy się, żeby szybko znaleźć im domy, to tż się zgadza na takie rozwiązanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 40 gości