Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 10, 2013 12:42 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Można a nawet trzeba :D objecujemy, że nie będziemy zwracali uwagi na nogi :ok: tylko na maluszki, które napewno już się zmieniły :ryk: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw lip 11, 2013 7:42 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

No i gdzie te fotki??? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

pusiadanusia

Od: Czw sty 22, 2009 6:14

Post » Czw lip 11, 2013 14:10 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

No i chyba wystraszyłyśmy Marzenię :wink:
Co u maluszków?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lip 11, 2013 17:39 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

violet pisze:No i chyba wystraszyłyśmy Marzenię :wink:
Co u maluszków?

nie, uwierzcie, naprawdę nie mam kiedy. Ponad dobę dzieciaki siedziały bez jedzenia, dopiero niedawno do nich przyszłam. Moge albo wstawiac foty, albo się z nimi bawić. W domu tez mam trudne relacje w stadzie, muszę się nimi zająć, choć już mi pomysłó brak na zrozumienie wszystkiego... no i zwyczajnie, po ludzku, zmęczona jestem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 11, 2013 19:01 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Marzena kursuje po calej warszawie przez cały dzien. Jest w tysiącach miejsc. Dzwoni do mnie i wlasnie jedzie tramwajem, za chwil jest w metrze a za moment znowu tramwaj. Potem juz nie wiem nawet gdzie bo tracimy kontakt, i tak caly dzień, jeden dzionek po drugim. Radzi sobie z maluszkami ale nie jest w stanie byc z nimi tak dlugo jakby chciala i jeszcze miec czas na przyjemności- czyt. wstawianie zdjęć:)

Może czyta nas dom na chwilę i zauważy problem i zechce pomóc. Przypominamy się w tym temacie.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw lip 11, 2013 19:54 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

asia2 pisze:Marzena (...) radzi sobie z maluszkami ale nie jest w stanie byc z nimi tak dlugo jakby chciala i jeszcze miec czas na przyjemności- czyt. wstawianie zdjęć:)

Może czyta nas dom na chwilę i zauważy problem i zechce pomóc. Przypominamy się w tym temacie.

Dziewczyny, ależ to zrozumiałe, że najpierw obowiązki...
Marzenko, jesteś bardzo dzielna, ale jeśli już padasz ze zmęczenia przy kociakach,
to pomoc jest bardzo pilnie potrzebna!
Podrzucam i trzymam kciuki - tylko tyle mogę :|
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lip 11, 2013 23:01 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Pomoc by się przydała, ale jej nie ma. A jak się powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "k".

Dzisiaj maluchy z wielkim zainteresowaniem eksplorowały moje ciało, a ściślej: nogi i ręce. Obwąchiwały, a nawet Toyka i Nissan próbowali odgryźć mi kolano 8O Może to jakieś skojarzenia z wtorkową piersią z kurczaka? (no w sensie wielkości kawałka surowizny).
Kangusia bawiła się moimi palcami dłoni. Próbowałam głaskać podczas jedzenia i nie udało się, ale z drugiej strony były na tyle głodne, że stawały tez tyłem do mnie i przy mnie.

Fot nie będzie zasypiam na stojąco mniej więcej od 5 godzin, a to jednak zajmuje czas (wstawianie fot, nie zasypianie). No w sensie , ze dzisiaj nie będzie, bo w ogole będą.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lip 12, 2013 8:29 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Pospolite ruszenie w kierunku otwieranej przeze mnie puszki :mrgreen:
Obrazek

Zabawa na kanapie
ObrazekObrazekObrazek
od lewej: Toyka, Kangusia, Jeep, Nissan
ObrazekObrazek
Jeep polujący na moje palce u stóp
ObrazekObrazek
...oparty o moją nogę bawi się piórkiem :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

Marzenia11

Post » Pt lip 12, 2013 8:36 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Jakież te malce zachwycające :love: :1luvu:
A jednak ciągle czekają na prawdziwy DT, taki z ludziem na stałę..............

Marzeniu :1luvu: , jesteś bardzo dzielna!!!

Asiu :1luvu: , kciuki trzymam z całych sił zaciśnięte :!:
Przykro mi, że na Ukrainie też nie udało się dopaść tego leku. Czekam jeszcze na info o ewentualnym odpowiedniku, ale nie mam większej nadziei na pozytywne wieści :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 12, 2013 8:40 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Marzenko "dzieciaki " są przepiękne, Ty jesteś super :ok: . Widać już, że są pewniejsze i bardziej odważne :1luvu:

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 13:34 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

jerzykowka pisze:Asiu :1luvu: , kciuki trzymam z całych sił zaciśnięte :!:
Przykro mi, że na Ukrainie też nie udało się dopaść tego leku. Czekam jeszcze na info o ewentualnym odpowiedniku, ale nie mam większej nadziei na pozytywne wieści :(

dziękuję :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt lip 12, 2013 20:02 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

Maluchy wyszły do mnie, gdy weszłam do mieszkania, łącznie z Kornelią, ktora miała minę swięcie oburzonego zaglodzonego kota :mrgreen:
Toytka jadła mi z ręki, najpierw nieufnie, ale potem chyba się jej tospodobało - luz dookoła, nie trzeba się pchac do miski. Teraz własnie szaleją na powiększonej przestrzeni i już patrzą w moją stronę, kiedy wezmę piorka do ręki.
Chyba mi się szykuje kolejne nocowanie w weekend.
Idę do zabawy.

Marzenia11

Post » Pt lip 12, 2013 20:41 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: maluszki mają cudownego opiekuna :king: myślę, że znajdą też najcudowniejsze domki :ok:

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 21:11 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

maluchy sie tak rozbawiły i szalałay za piorkiem, ze az Kornelia wyszła i się zainteresowała. Patrzyla na mnie az w końcu obserwację zakończyła przeciągłym, siarczystym sykiem.
Patrza na mnie, a ja musze je zostawić i wyruszyc do domu. Późno już troszkę.

Marzenia11

Post » Pt lip 12, 2013 21:44 Re: Wawa-Kornelka i dzieci POMÓŻCIE-POTRZEBNY LEUKOGEN!!!!!!

szkoda :( ale pewnie zaraz najedzone, wybawione pójdą spać :1luvu: Bardzo późno a masz daleką drogę do domku :(

kasia1568

[poprzednia][następna]