Piękny i zdrowy Bursztyn już w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 19:06 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

Bursztyn odstawiony do nowego domu w Kluczborku. Jak zwykle zwiedzanie, kuweta popisowo zaliczona jeszcze przy nas, miseczki obczajone. Pierwsze wieści już w drodze powrotnej, że syn do domu wrócił i kotem zachwycony z wzajemnością podobno. :) Na dalsze wieści czekam, pani zaprasza również na wizytę poadopcyjną. Tylko jakoś mi tak... nieswojo.

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Nie wrz 09, 2012 19:07 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

Będzie dobrze, dostaniesz zdjęcia zadowolonego kota to i smuteczki przejdą ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 09, 2012 20:25 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

ale fajnie :dance:
A wizyty poadopcyjne to sama przyjemność 8)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon wrz 10, 2012 12:54 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

Dzięki... Edycie za ogłoszenia, Agacie za zdjęcia i transport i wsparcie, wszystkim za porady i pomoc, a przede wszystkim Kasi za - cóż tu pisać - że mu drugie życie dalaś.

Powiem Wam, że to jest nituzinkowy kot, niełatwy, ale zapada w serce i pamięć. Niech Ci się wiedzie chłopaku :piwa:
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Pon wrz 10, 2012 17:56 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

sunicram pisze:Dzięki... Edycie za ogłoszenia, Agacie za zdjęcia i transport i wsparcie, wszystkim za porady i pomoc, a przede wszystkim Kasi za - cóż tu pisać - że mu drugie życie dalaś.

Powiem Wam, że to jest nituzinkowy kot, niełatwy, ale zapada w serce i pamięć. Niech Ci się wiedzie chłopaku :piwa:

A Bursztyn dziękuje Tobie, żeś go tam wypatrzył w schronie. :D

Wytrzymałam dzielnie cały dzień bez nękania domku o wieści i się doczekałam, pani sama zadzwoniła. Bursztyn, jak można było przewidzieć, spał z nią w łóżku, wieczorem nie szalał, bo chyba miał dość wrażeń, ale za to nad ranem obudził ich, ganiając po domu, w swojej próbie udowodnienia, że to kociak w 5-kilogramowym ciele. ;) Wygląda na to, że mu się podoba, że w końcu ma swoich ludzi, bardzo się cieszył, jak wrócili ze sklepu i ciągle im towarzyszy. Pani się tylko martwiła, że mało je w porównaniu z ich poprzednim kotem, ale on po prostu tak ma, że się nie obżera (sama przez to panikowałam przecież na początku). No co tu dużo pisać, domek kotem zachwycony a kot domkiem. :D

PS. Marcin, rezerwuj sobie jakiś dzień na początku października na wycieczkę do Kluczborka, bo się wstępnie zapowiedziałam z Tobą jako tym, który Bursztyna ze schronu wyciągał. ;)

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Pon wrz 10, 2012 18:20 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn już w swoim domu :)

No to super wieści :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 10, 2012 20:52 Re: Piękny i zdrowy Bursztyn szuka domu - ogłoszenia str 8

Kasiaufo pisze:No co tu dużo pisać, domek kotem zachwycony a kot domkiem. :D

I oby tak dalej :)

Kasiaufo pisze:PS. Marcin, rezerwuj sobie jakiś dzień na początku października na wycieczkę do Kluczborka, bo się wstępnie zapowiedziałam z Tobą jako tym, który Bursztyna ze schronu wyciągał. ;)

Z przyjemnością :)

Właśnie sprawdziłem, Bursztyn był u Ciebie prawie dokładnie 2 m-ce... 11 lipca założyłem mu wątek tutaj. Jak fajnie, że mamy taki happy-end, mam nadzieję, że jak chłopak pokaże różki, to się nie przestraszą go ;)
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

[poprzednia]