Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Może i zanika, ale chyba nic nie odrasta, nie?
Hikiko pisze:Nie rozumiem, czemu nikt się nie zgłasza na stanowisko dziewicy. Przecież wiadomo, że dziewica jest tak właściwie do ozdoby jedynie, ma ładnie wyglądać we wianku i podawać herbatkę i ciasteczka z nietoperzem (wg. Pratchetta). Resztę poważniejszych zadań i tak odwalaja te bardziej doświadczone
mamaja4 pisze:Wcinając się na X stronę Paktu, apel do siostry Sol-ten baner to by już sobie mogła wkleić ,co?
solangelica pisze:mamaja4 pisze:Wcinając się na X stronę Paktu, apel do siostry Sol-ten baner to by już sobie mogła wkleić ,co?
Baner mam opisany teoretycznie, im prosciej tym lepiej - co sie bede pultac z podpisami...
Mulesia pisze:solangelica pisze:mamaja4 pisze:Wcinając się na X stronę Paktu, apel do siostry Sol-ten baner to by już sobie mogła wkleić ,co?
Baner mam opisany teoretycznie, im prosciej tym lepiej - co sie bede pultac z podpisami...
No, fakt.
Jesteś jedyną Czarownicą, której "banerek" pamiętam.![]()
Znaczy...dobrze jest opisany
Asia_Siunia pisze:Ostatnio chodzi za mną tekst
"...że mężczyzna dojrzewa do siódmego roku życia a potem to już tylko rośnie ..."![]()
A tak swoja drogą to przeżyłam dzisiejszy najazd "teściówki", od rana harowałam w kuchni aby wypaść jak najlepiej. Przeżyłam nawet prezenty "wigilijne" od niej dla wszystkich - w końcu samotna kobieta może być bardzo zabiegana i nie mieć czasu się z nami spotkać...Tym spoosbem stałam się posiadaczką ręczników w odcieniu oczojeb...różu haftniętą różą i chyńskiej rękawiczki do masażu, starsza córka dostała zegarek (taki typowy dla dorosłej kobity w złotym kolorze na złotej kiecie, cyrkonie wokół tarczy-no już widzę 10 latkę jak w nim chodzi, młodsza natomiast bluzkę z rękawami ciut za łokieć - pocieszyłam, że 3/4 też jest w modzie
. Małż ogółem ma myć głowę i się kąpać...ot prezenty od serca
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88 i 835 gości