Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Może alinka6 napisze w wolnej chwilki coś więcej, ale ja tylko krótko - Zdziś ma swój dom. Jestem w szoku, cieszę się i jak pomyślę... To jest niesamowite, Zdzisiu Chomik ma swój własny dom.
anita5 pisze:to dzięki Tobie mu się udało.
alinka6 pisze:anita5 pisze:to dzięki Tobie mu się udało.
Dokładnie!![]()
Chomiczek w niedzielę zamieszkał w bardzo dobrym domu, świadomym, razem z dwoma azylowymi kotkami (adoptowaną niedawno 10letnią kotka i kocurkiem - rówieśnikiem Chomiczka) oraz dwoma pieskami.
Miałam początkowo bardzo dużo obiekcji, bo Zdziś atakował inne koty, ale obie panie namawiały mnie i były dobrej myśli. Bogu dzięki, że spróbowałam, bo Chomiczek bardzo szybko zaprzyjaźnił się z kocurkiem i jednym z psów, ładnie się z nimi bawi, a reszta gromadki go na razie mało co obchodzi
Na razie na ręce nie, i "hop na kolanka" też nie, ale okazuje dużym sympatię i przywiązanie, daje czoło do całowania, a one są Zdzisiem zachwycone. Bardzo podobają mu się spacerki na smyczce, bo może sobie obgryzać trawkę i wygrzewać futerko w słońcu. Tak ma się teraz Zdziś![]()
Aha, i to był jeden, jedyny domek zainteresowany adopcją Chomiczka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości