Musi mieć usunięte oko Mina już w DS, dziękujemy Halbinie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 20:38 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Formica pisze:Mnie proszę nie nękać. Ja nie wyrabiam z Zabrzem i Gliwicami.

:oops: poczułam sie tyrpnięta :roll:

Halina, w jakie dni i godziny Cotka może jechać?
I czy u dr Gierka trzeba się umawiac wczesniej na termin?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie sty 22, 2012 20:44 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

sisay pisze:
Formica pisze:Mnie proszę nie nękać. Ja nie wyrabiam z Zabrzem i Gliwicami.

:oops: poczułam sie tyrpnięta :roll:

a ja wyróżniona, że mnie nie wymieniono :mrgreen:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie sty 22, 2012 22:10 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Moniko, Cotka może jechać codziennie. Ale mam nadzieję, że osoby, które przyczyniły się do tego, że kotka do mnie trafiła, poczuwają się do pomocy w tej kwestii. Wiem o tym, że tak jest, więc spokojnie. Są to trzy osoby, wszystkie odpowiedzialne, więc jakoś się uda to zorganizować.
A jak nie, to mam jeszcze jeden transport w odwodzie, przy czym ja mogę dopiero w piątek po południu, ewentualnie w sobotę...
Co do wizyt okulistycznych, to nie mam pojęcia, które godziny wchodzą w grę. Formica nam napisze.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon sty 23, 2012 16:40 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Lol, nie tyrpałam Ciebie, sisay, tylko Gliwice-Sośnicę jak już. Gabinet, szkoły, karate i inne dziady. Ja z Wami nie mogę, normalnie. Człowiek coś powie i od razu wszyscy biorą to do siebie, imputując mi tu jakieś dziabnięcia. :roll:

Co do Miny, muszę wygooglać numer do p.Gierka i tam zadzwonić i się dowiedzieć.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon sty 23, 2012 17:07 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Ależ my wszyscy Cię (Was) podziwiamy i kochamy, Kasiu! Po prostu każde z nas czasem bierze na siebie za dużo, chce wszystko ogarnąć i szuka wsparcia. A naszym zdaniem Ty (Wy) jeśteście najbardziej zorganizowani i najlepiej zorientowani, no i najmłodsi... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto sty 24, 2012 11:38 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Numer do dra Gierka 32 757 47 47
Z tego co wiem, dobrze się umówić na godzinę, żeby nie trzeba było czekać. Umówieni mają pierwszeństwo.
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Wto sty 24, 2012 14:12 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Oj, no przecież ja żartowałam :mrgreen:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sty 24, 2012 22:14 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

halbina pisze:Ależ my wszyscy Cię (Was) podziwiamy i kochamy, Kasiu! Po prostu każde z nas czasem bierze na siebie za dużo, chce wszystko ogarnąć i szuka wsparcia. A naszym zdaniem Ty (Wy) jeśteście najbardziej zorganizowani i najlepiej zorientowani, no i najmłodsi... :wink:

Tia, tia, ale i balon ma swoje ograniczenia, których przekroczenie wyraźnie sygnalizuje :P

Zadzwonię do Gierka jak już będzie mniej więcej wiadomo kiedy i o której się będziemy mogły tam zjawić. Bo na razie wyszło, że najwcześniej w piątek 3ego.
Chyba, że ktoś inny wcześniej dysponuje czasem i chęciami, to Halbina z całą pewnością wypożyczy kota na czas wizyty i kota zostałabym zbadana, nim się nam skoniugują terminarze ;)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto sty 24, 2012 23:32 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

święta prawda!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt lut 03, 2012 3:17 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Obrazek

Pomponia

Obrazek

Messer

Obrazek

Obrazek

Platon

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bambo

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mina

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Inka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Juruś

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt lut 03, 2012 9:03 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Cudny zwierzyniec :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Sob lut 04, 2012 11:59 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Astaroth86 pisze:Cudny zwierzyniec :)

A w nim Mina :1luvu: Halbina powiedz czy był jakiś telefon w jej sprawie?

OlaLola

Post » Sob lut 04, 2012 15:05 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

Nie ma telefonów... w ogóle... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob lut 04, 2012 15:18 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

... :roll: jestem w stanie zrozumieć, że nikt nie dzwonił gdy nie wiele o niej wiedzieliśmy, gdy nie wiedzieliśmy jaki jest tak na prawdę jej stosunek do kotów/psów, itp... ale teraz wypieszczona, wykochana, piękna, zdrowa.... ehhh :(

OlaLola

Post » Nie lut 05, 2012 21:39 Re: Musi mieć usunięte oko Mina w Dt, jedziemy do okulisty

nie potrzeba nowych ogłoszeń?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

[poprzednia][następna]