Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sinea pisze:Widzę,że najłatwiej zbyć pytania i uniknąć istotnych odpowiedzi atakując innych...
Marzenia11 pisze:paulina777 pisze:Marzenia11 pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Czyli, jak rozumiem, nic im nie grozi? Kociaki są bezpieczne i powoli, bez pośpiechu mogą szukać DS?
Dokładnie tak.
Resztę mam nadzieję, ze załatwi już administracja forum.
Odezwe się po uzyskaniu od nich jakichś informacji o podjętych działaniach.
Znowu kłamstwa... szkoda gadać.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
edit: Twoj wpis jest dowodem na to, ze niezaleznie od informacji i wyjasnień i tak wiesz swoje, czyli.. po co wyjaśniać, przynajmniej Tobie?
Sinea pisze:Widzę,że najłatwiej zbyć pytania i uniknąć istotnych odpowiedzi atakując innych...
pwpw pisze:Sinea pisze:Widzę,że najłatwiej zbyć pytania i uniknąć istotnych odpowiedzi atakując innych...
Sinea
Nie jestem stroną w działaniach na rzecz tych kociąt... Ale rzygać mi się chce, gdy czytam takie wątki i coraz częściej to forum![]()
Powiedz mi, kto normalny będzie tak rozmawiał, w atmosferze ciągłych pomówień i oskarżeń, a nawet gróźb , które tu padły?
Kto będzie informował, tłumaczył się osobom gotowym każde niedomówienie/literówkę rozdmuchać do kretyńskiej, forumowej afery na użytek osobistych animozji...
Ktoś oferował pomoc, oki, ale nie skorzystanie z niej nie czyni z nikogo niewolnika czyiś fantasmagorii![]()
Myślę, że w większości na forum działają dorośli ludzie, nie potrzebujący połajanek, przesłuchań, kontroli, gróźb![]()
Jedna osoba w wyniku takich działań już zlikwidowała konto, teraz znęcacie się nad kolejną.. oczywiście dla "dobra kotów"![]()
Nie znam żadnej dorosłej osoby, która tak potraktowana nie rzuciłaby soczystym sp... i tym zakończyła rozmowę![]()
Kilka osób, bo dosłownie jest to garstka, a przez nie nie da się tu normalnie prowadzić wątków
Pytanie czy ktoś tu kiedyś przeprosił za takie afery osobę poszkodowaną?
EOT
pwpw pisze:Sinea pisze:Widzę,że najłatwiej zbyć pytania i uniknąć istotnych odpowiedzi atakując innych...
Sinea
Nie jestem stroną w działaniach na rzecz tych kociąt... Ale rzygać mi się chce, gdy czytam takie wątki i coraz częściej to forum![]()
Powiedz mi, kto normalny będzie tak rozmawiał, w atmosferze ciągłych pomówień i oskarżeń, a nawet gróźb , które tu padły?
Kto będzie informował, tłumaczył się osobom gotowym każde niedomówienie/literówkę rozdmuchać do kretyńskiej, forumowej afery na użytek osobistych animozji...
Ktoś oferował pomoc, oki, ale nie skorzystanie z niej nie czyni z nikogo niewolnika czyiś fantasmagorii![]()
Myślę, że w większości na forum działają dorośli ludzie, nie potrzebujący połajanek, przesłuchań, kontroli, gróźb![]()
Jedna osoba w wyniku takich działań już zlikwidowała konto, teraz znęcacie się nad kolejną.. oczywiście dla "dobra kotów"![]()
Nie znam żadnej dorosłej osoby, która tak potraktowana nie rzuciłaby soczystym sp... i tym zakończyła rozmowę![]()
Kilka osób, bo dosłownie jest to garstka, a przez nie nie da się tu normalnie prowadzić wątków
EOT
Sinea pisze:pwpw pisze:Sinea pisze:Widzę,że najłatwiej zbyć pytania i uniknąć istotnych odpowiedzi atakując innych...
Sinea
EOT
Ja wszystko rozumiem.Z tym,że w tym wątku jest tyle wielkich tajemnic i "delikatnych spraw",że nie dziw się,że padają różnego rodzaju podejrzenia.W dodatku,jeśli ktoś coś pisze,a potem okazuje się to mijać z prawdą albo sam sobie zaprzecza.
Prawda jest taka,że koty dawno mogły mieć DT,teraz minęło już tyle czasu,że możliwe,że byłyby już na swoim.
Jakikolwiek dostęp do kociaków był od początku blokowany.
Nie znam żadnej z założycielek wątku,nie interesuje mnie kim są,z kim mają na pieńku i inne dziwaczne forumowe koligacje,trzymam się od zadym z dala.Patrzę obiektywnie,czytam,obserwuję i widzę jak jest.
Moje wnioski nie są znikąd.
pwpw pisze:Zofia&Sasza
Zapytałaś jakich? Czy z góry wiesz ?![]()
I dlaczego atakujesz osoby, które chcą im pomóc? Wiesz w jakich warunkach podejmują decyzje? Pomagałaś im w tym? Czy tylko masz satysfakcje (opcjonalną, jak coś nie wyjdzie, czemu chyba kibicujesz) i starania, by nie wyszło?
Aż nadto jesteś czytelna![]()
I nie wykorzystuj moich słów do Swoich celów , bo ja w Twoich nagonkach nie mam zamiaru uczestniczyć - bo jeszcze znajdę czas na to, by znaleźć Twoje własne słowa, na temat tego, jak widzisz Swoją rolę na tym forum (nie nie dziś, jak każdy tu, mam własne życie)![]()
![]()
![]()
I nie ja pierwsza, mam dystans do Ciebie, ale przynajmniej opieram go na faktach, a nie grze internetowej, nie tworzę internetowych rzeczywiśtości![]()
Wg mnie szkodzisz temu miejscu. To jest forum dorosłych osób, które, by czynić coś dobrego, nie potrzebują Zofia&Sasza w roli sędziego, kontrolera, kataJak będziesz tak dalej postępować, to forum będzie pustym miejscem, bo nikt dorosły, kto na co dzień ponosi skutki własnych decyzji nie zgodzi się na takie traktowanie
![]()
Chyba celem tego forum było pomagać, a nie szkodzić... było...
Zofia&Sasza pisze:A czy ciebie w ogóle w tym wszystkim obchodzą te biedne kociki błąkające się tuż przy jezdni? Bo mam wrażenie, że nie.
anulka111 pisze:Jaki jest aktualnie status kociaków?
Czy są poszczepione i odrobaczone?
Czy są już dla nich ds?
Z tego ,co wyczytałam ,jeden kotek znalazl dom? Czy sa juz zdjecia z nowego domku?
ryśka pisze:anulka111 pisze:Jaki jest aktualnie status kociaków?
Czy są już dla nich ds?
Z tego ,co wyczytałam ,jeden kotek znalazl dom? Czy sa juz zdjecia z nowego domku?
Na wszystkie pytania, poza ostatnim, odpowiedzi znalazłam w tym wątku, nieco wyżej
ryśka pisze:anulka111 pisze:Jaki jest aktualnie status kociaków?
Czy są już dla nich ds?
Na wszystkie pytania, poza ostatnim, odpowiedzi znalazłam w tym wątku, nieco wyżej
Zofia&Sasza pisze:A możesz mi wskazać, gdzie jest info o szczepieniach? Bez ironii. Szukałam i nie znalazłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 373 gości