Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
@Freak pisze:zaznaczami namawiam TŻeta na kolejna dwa tymczasy-kociaki, bo wyadoptowaniu Kminka i Maczka (dwa lata czekał na adopcję ale ma najlepszy domek na świecie) mam miejsce na kolejna maluszki
Agneska pisze:@Freak pisze:zaznaczami namawiam TŻeta na kolejna dwa tymczasy-kociaki, bo wyadoptowaniu Kminka i Maczka (dwa lata czekał na adopcję ale ma najlepszy domek na świecie) mam miejsce na kolejna maluszki
A ja już nie wierzyłam, że kiedykolwiek oddasz Maczka.![]()
Jesteś dzielna.
ZuzCat pisze:Byłam właśnie na starówce.Zostały tylko trzy kociaki, dwa czarne i bury:(
Czy można je zabrać bez matki???
Wróciłam po transporter ale proszę o wskazówki... nie mogę tymczasować matki?(((
Plan na przyszłość, to oczywiście sterylki, bo ponoć mnożą się tam na potęgę!
Czekam!!!
XAgaX pisze:ZuzCat pisze:Byłam właśnie na starówce.Zostały tylko trzy kociaki, dwa czarne i bury:(
Wróciłam po transporter ale proszę o wskazówki... nie mogę tymczasować matki?(((
Czekam!!!
Gdzie to jest? Ja mieszkam na Jezuickiej, od poniedziałku chętnie pomogę. Stawiam na Nowe Miasto, okolice ul. Kościelnej/Przyrynek/Rynku NM, richtig?
XAgaX pisze:ZuzCat pisze:Byłam właśnie na starówce.Zostały tylko trzy kociaki, dwa czarne i bury:(
Czekam!!!
Gdzie to jest? Ja mieszkam na Jezuickiej, od poniedziałku chętnie pomogę. Stawiam na Nowe Miasto, okolice ul. Kościelnej/Przyrynek/Rynku NM, richtig?
sebow pisze:XAgaX pisze:ZuzCat pisze:Byłam właśnie na starówce.Zostały tylko trzy kociaki, dwa czarne i bury:(
Czekam!!!
nie, ja tez mieszkam na starowce sasiadko (rynek st.miasta), to jest na bugaj, kojarzysz taki szarybklok na dole? to na szczycie tego bloku od strony wislostrady sa krzaki bujne, tam byly kociaki, z drugiej strony jest smietnikl, gdzie koty urzeduja.
Pisze Ci PW
sebow pisze:dokladnie
koty mieszkaly do wiosny w piwnicy mialy zamkniete okienko, niestety komus przeszkadzalo, na szczescxie jedna z Pan wywalczyla dla nich dopmku i dokarmianie w smietniku, przynajmniej sucho i smietnik zamykany:/
ZuzCat pisze:Co do odłowu kotek, to z koleżanką możemy najwcześniej w przyszłym tygodniu. Transport jest ale klatek-łapek / transporterów brak.
Będziemy się umawiać, jakby co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 66 gości