Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 18:01 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Ja właśnie przelałam 200 zł.

Mam do ciebie Lidka, prośbę - żebyś zapisywała (np. w pierwszym poście wątku, na końcu) ile dostałaś i ile zużyłaś, ew. ile jeszcze brakuje. Nie po to, żeby kontrolować twoje wydatki, tylko żeby widzieć, czy nie trzeba więcej podsypać :) Rozumiem, że niezbyt masz do tego głowę, ale to dosyć ważne...

Koty w podróży często płaczą rozpaczliwie, Marzenia dobrze pisze. Zamknięte, nie wiedząc, co się dzieje i dlaczego. Obce miejsca, obce zapachy, hałasy, niemożność zadbania o własne bezpieczeństwo...
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pt wrz 23, 2011 18:06 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Na razie nie wiadomo ile to będzie kosztować wet powiedział że to się okaże w trakcie operacji , ale w Inowrocławiu wet powiedział ze to bedzie koszt 450 lub więcej ...więc się martwię :( .Faktycznie dobrze ze on jest w dobrych rekach nareszcie , i tak się namęczył :( Dziewczyna z fundacji mówiła ze Łukaszek jest grzeczny własnie dawała mu jeśc :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt wrz 23, 2011 18:10 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

No to w tej chwili jak jest 200 od Pumy i 250 jest u mnie to jest 450.
Na pewno jeszcze bedzie cos za badania i pewnie opieke pooperacyjna, no i na podroz bedzie trzeba. Ale nie jest zle, nie sadzisz? ;)
Jesli chcesz Lidko to ja Ci te 250 zl przeleje i Ty je trzymaj, czy wolisz, zeby od razu lekarzowi czy fundacji przelac?
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt wrz 23, 2011 18:12 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Puma IM dziękuje bardzo tyle kasy :1luvu: , będę zapisywała zaraz to zrobię , bo potem mi z głowy wyleci .Dziękuje ze jesteście tu na wątku i biedulce pomagacie tak bezinteresownie :) .Bo ja mogłam mu tylko zaoferować leki przeciwbólowe :( A wet w Toruniu był zdziwiony tym jak powiedziałam że u nas weci w Inowrocławiu nie mają takich śrub i że dwóch powiedziało żeby go przetrzymać w klatce na lekach przeciwbólowych że kot sobie poradzi ...........

lidka02

Post » Pt wrz 23, 2011 18:13 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Zuza to prześlij moze Fundacji oni lekarzowi też dadzą co ....A kasy już tyle jestem zaskoczona :oops: za co serdecznie dziękuje ....

lidka02

Post » Pt wrz 23, 2011 18:16 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Zaraz napisze do Lidki i spytam jak to zrobic :)

zuza

Post » Pt wrz 23, 2011 18:22 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Dobrze a ja zapisałam kase na pierwszej stronie mam nadzieje ze tak może być :oops:

lidka02

Post » Pt wrz 23, 2011 18:23 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

To sama widzisz - pieniądze się znajdą, tym się nie martw :) Teraz troskaj się wyłącznie o kocurka :)

A weci są różni - niektórzy umieją tylko najprostsze leczenie zrobić, niektórym się nie chce bardziej starać - i są oczywiście też wspaniali specjaliści. Grunt to w potrzebie znaleźć takiego, co skutecznie pomoże, i chyba ci się udało :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pt wrz 23, 2011 18:25 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Udało mi się dzięki waszej pomocy :)

lidka02

Post » Pt wrz 23, 2011 18:42 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Przelałam właśnie parę groszy na Łukaszka :P :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt wrz 23, 2011 18:50 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

alab108 dziekuje bardzo :1luvu: chłopak na wet nie ma pojęcia ilu ludzi się o niego martwi i mu pomaga .To taki maleńki kot nie wiedziałam takiego małego kocurka jeszcze a on ma już kilka lat i nie ma małych ząbków .Dziękuje .

lidka02

Post » Pt wrz 23, 2011 19:48 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Witajcie, tu Asia
póki co mam same dobre wieści, wyniki biochemii są bardzo dobre, (morfologia będzie jutro), kotek niezwykle grzeczny, jak go wiozłam z lecznicy do fundacji był w samochodzie bardzo cichutki, ale może dlatego, ze już zmęczony i głodny po całym dniu, zainstalowałyśmy go z lidiyą w małej klatce i odrazu zjadł pełną miseczkę gotowanego kurczaka z rosołkiem, chętnie dał się wygłaskać i pomruczał. Wzięłam na wszelki wypadek leki przeciwbólowe na weekend.

To już kolejny złamasek, który do nas trafił ze złamaniem skośnym i blisko stawu.
Operacja + kastracja planowana jest w poniedziałek na godz. 14tą. Potem kilkanaście dni antybiotyku, ale dokładne informacje będą po operacji, zależnie od tego co się okaże w trakcie.

O koszty dopytam w poniedziałek i będę informować, narazie były bad. krwi i zdjęcie rtg.

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pt wrz 23, 2011 19:53 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Dzieki za wiesci :)

zuza

Post » Pt wrz 23, 2011 21:24 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Wspaniałe wiadomości! :piwa: :piwa: :piwa:

Adam
aburacze

Post » Pt wrz 23, 2011 23:11 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Łukaszku, trzymaj się :ok: :ok: :ok: będzie dobrze.
Biochemia to bardzo, bardzo ważna rzecz :piwa: :piwa: :piwa:

allegro robi Mruczeńka1981 (?) - mozna zwrócic sie do niej o pomoc.

nieustannie :ok: :ok: :ok:

edit: imię po raz kolejny... :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano Sob wrz 24, 2011 9:50 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]