pucio79 pisze:Cześć!
Jak Figa, byłyście u weta?
Podepnę się pod pytanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:Cześć!
Jak Figa, byłyście u weta?
kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w bieguZ Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w bieguZ Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną
Zdrówka życzymy i kciuki trzymamy!
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w bieguZ Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną
dziękuję przydadzą się![]()
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w bieguZ Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną
kotx2 pisze:jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy
pucio79 pisze:kotx2 pisze:jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy
Dla Figi![]()
![]()
![]()
![]()
kotx2 pisze:pucio79 pisze:kotx2 pisze:jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy
Dla Figi![]()
![]()
![]()
![]()
dziękuję przydadzą się
kotx2 pisze:weszłam na forum i od razu mam lepszy humordziś trochę zdołowana byłam
forum ma ...yyy zapomniałam jak to się nazywa...działanie lecznicze
![]()
![]()
pucio79 pisze:kotx2 pisze:weszłam na forum i od razu mam lepszy humordziś trochę zdołowana byłam
forum ma ...yyy zapomniałam jak to się nazywa...działanie lecznicze
![]()
![]()
najlepszym lekarstwem na poprawę humoru jest nasza krynia
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 71 gości