Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:ezzme pisze:BarbAnn pisze:ewar-porównałam tę dyskusję do ustawki kiboli->dwie druzyny i jaaaaaaaazda.
Ty wyłuskałaś z tłumu pojedynczego kibola i zrobiło Ci się przykro.No trudno.Mnie chodzilo o zjawisko.
O jakie?
O takie->Już krew tryska, już są igrzyska.
zupełnie nie rozumiem po co zakłada się takie wątki ale widac ktoś musi
ja założyłam wątek. pomyślałam, że jeśli wszyscy będą mieli miejsce gdzie mogą się wygadać na ten temat, ze wszystkimi podzielić się swoim zdaniem i "nawracać" to może w innych wątkach mniej będzie się o tym pisać. chyba mi nie wyszło
Taki wątek był kilka lat temu. Temat jednak co jakiś czas wraca - chyba razem z nowymi użytkownikami.
viewtopic.php?f=8&t=75341&start=0&hilit=cud+narodzin
Edit: a konsekwencją: ten wątekviewtopic.php?f=8&t=75978 podklejony na KŁ. Jest to wykaz osób z poszczególnych miast, które mogą pomóc w sprawie ewentualnej sterylki aborcyjnej, gdy dany DT/DS nie w stanie sam tego zrobić.
pwpw pisze:PcimOlki
Szkoda, ze ludzie nie rodzą się z zamkniętymi oczami, wtedy nie byłoby takich rozróżnień: kociątko ślepe (uśpienie); kociątko z otwartymi oczami, odchowanie, w razie potrzeby leczenie. Biedne zwierzaki, jeszcze to przeciw nim.
redaf pisze:pwpw pisze:PcimOlki
Szkoda, ze ludzie nie rodzą się z zamkniętymi oczami, wtedy nie byłoby takich rozróżnień: kociątko ślepe (uśpienie); kociątko z otwartymi oczami, odchowanie, w razie potrzeby leczenie. Biedne zwierzaki, jeszcze to przeciw nim.
To jest "chrzanienie farmazonów", że zacytuję klasyka.
P.S. Ustawa ma też art. 11.a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości