Zaginęłam: Zelda...... i znalazłam się :)))))))))!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 20:09 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan, na plakacie nie ma mowy o nagrodzie - dopisać coś?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Śro kwi 06, 2011 20:14 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Fajnie o niej piszesz :D czuje się, że ją kochacie oboje :D
Taki cudny mieć domek i sobie pójść nie wiadomo gdzie, no ja nie rozumiem czasami tych kotów :evil:

Bartek, a może napisz PW do forumowej delfinki z Warszawy. Czasami pomagała odnaleźć zaginione koty metodami dla zwykłego homo sapiens niepojętymi, ale koty się odnalazły właśnie dzięki naprowadzaniu szukających przez delfinkę.
Nie wiem, czy jeszcze się tym para, ale o ratunek można ją poprosić. Spróbuj proszę :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro kwi 06, 2011 20:15 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Kurcze, przeczytałem cały wątek i miałem nadzieje,że w ostatnim poście będzie szczęśliwe zakończenie. No nic, na prawdę życzę Ci znalezienia ukochanego kotka i gratuluję wytrwałości. Jak mój kotek zaginął, szukałem go dzień i noc... znalazłem go po 6 dniach. Po pierwsze , szukaj w nocy/po zmroku. Kot wtedy jest bardziej śmiały,mniej się dzieje. Raczej wołanie nic nie daje, lepiej chodzić z latarką i patrzeć pod każdy kamień. Mi pomogła okoliczna karmicielka kotów ,która zgłosiła że widziała mojego kota... Tej nocy, chodziłem przez 2 godziny z latarką w pobliżu tego miejsca...znalazłem. Przestraszona, podrapana,głodna i brudna. Tobie też tego życzę! powodzenia!

Reachel_Nikols

Od: Śro gru 23, 2009 23:56

Post » Śro kwi 06, 2011 20:19 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

mrr pisze:BartekBohdan, na plakacie nie ma mowy o nagrodzie - dopisać coś?

Wydaje mi się, że jest na samym dole. Ale przyślę poprawione.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Od: Sob kwi 02, 2011 23:13

Post » Śro kwi 06, 2011 20:22 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:
mrr pisze:BartekBohdan, na plakacie nie ma mowy o nagrodzie - dopisać coś?

Wydaje mi się, że jest na samym dole. Ale przyślę poprawione.

Oj, jest, faktycznie;
zawiesiłam się na numerach telefonów...

mrr

Post » Śro kwi 06, 2011 20:23 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Poszło na maila :). Teraz lepiej widać!
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 20:31 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:A tak trochę na marginesie, prowadzę firmę i właśnie zdecydowałem się przekazywać na zwierzątka 2% od przychodu z każdej transakcji właśnie na ratowanie im zdrowia, życia i opiekę. Które fundusze, tudzież poszczególne zwierzątka z forum są najbardziej potrzebujące?

To wspaniale, że taką podjąłeś decyzję! Obrazek
A wybór będziesz miał bardzo trudny, gdyż kociej biedy jest w Polsce bezmiar, w każdym mieście, w każdej mieścinie i wiosce. Ja w miarę swoich bardzo skromnych możliwości staram się wspomagać pojedyncze osoby pomagające zwierzętom, sterylizujące bezdomniaczki itp. Bo wydaje mi się, że dużym fundacjom jakoś łatwiej jest zwrócić na siebie uwagę lokalnej spoleczności i zostać dostrzeżonym. Ale Ty sam musisz podjąć decyzję.

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro kwi 06, 2011 20:41 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

mavi pisze:
BartekBohdan pisze:A tak trochę na marginesie, prowadzę firmę i właśnie zdecydowałem się przekazywać na zwierzątka 2% od przychodu z każdej transakcji właśnie na ratowanie im zdrowia, życia i opiekę. Które fundusze, tudzież poszczególne zwierzątka z forum są najbardziej potrzebujące?

To wspaniale, że taką podjąłeś decyzję! Obrazek
A wybór będziesz miał bardzo trudny, gdyż kociej biedy jest w Polsce bezmiar, w każdym mieście, w każdej mieścinie i wiosce. Ja w miarę swoich bardzo skromnych możliwości staram się wspomagać pojedyncze osoby pomagające zwierzętom, sterylizujące bezdomniaczki itp. Bo wydaje mi się, że dużym fundacjom jakoś łatwiej jest zwrócić na siebie uwagę lokalnej spoleczności i zostać dostrzeżonym. Ale Ty sam musisz podjąć decyzję.

Raczej chodziło mi o Wasze banerki i poszczególne zwierzątka z forum. Jeszcze się nie orientuję, które jest najbardziej potrzebujące, więc liczę na podpowiedzi :).
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 20:44 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Zaraz 23... czas na pierwszy obchód z latarką i karmą. Jak dobrze, że nie mam etatu, chyba by mnie z pracy wyrzucili przez spanie na biurku, bo na dobę teraz 2-3 godziny od tygodnia już.

Ależ mi to będzie musiała mruczeniem wynagrodzić ;) kiedy już znajdę wagarowiczkę.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 21:07 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:Zaraz 23... czas na pierwszy obchód z latarką i karmą. Jak dobrze, że nie mam etatu, chyba by mnie z pracy wyrzucili przez spanie na biurku, bo na dobę teraz 2-3 godziny od tygodnia już.

Ależ mi to będzie musiała mruczeniem wynagrodzić ;) kiedy już znajdę wagarowiczkę.

Uważaj na siebie. I myślimy wszyscy bardzo ciepło i serdecznie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro kwi 06, 2011 21:16 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 21:23 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...

Zapytaj tutaj:
viewtopic.php?f=13&t=123200&start=1125

I w wątku AFN - może ktoś Ci podeśle; ja nie mogę znaleźć.

mrr

Post » Śro kwi 06, 2011 21:26 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

mrr pisze:
BartekBohdan pisze:Pilnie potrzebne namiary telefoniczno-mailowe na karmicielki w okolicy zniknięcia Zeldy (Wola Duchacka, Malborska i okolice. Pomóżcie...

Zapytaj tutaj:

kurcze, ja znam najbliższe na Kozłówku albo na Kurdwanowie ... :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 06, 2011 21:27 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Może ktoś z PJD będzie wiedział? viewtopic.php?f=1&t=108720&start=1350
luelka, starchurka...

mrr

Post » Śro kwi 06, 2011 21:31 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Tweety pisze:
mrr pisze:

Zapytaj tutaj:

kurcze, ja znam najbliższe na Kozłówku albo na Kurdwanowie ... :roll:

W tydzień mogła już tam zawędrować :(
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

[poprzednia][następna]