Dagmara

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunicram pisze: Prawdę mówiąc to ja sma czuję się ojcem chrzestnym trochęI jeśli wszystko będzie dobrze, na pewno jeszcze odwiedzimy koteczkę w Kaliszu
Dziewczyny - jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc! Banerek już można odpiąć, wydarzenia usunąć, teraz pozostaje trzymać kciuki za zdrowienie koteczki. A potem.. będziemy szukać DS mam nadzieję
Gibutkowa pisze:sunicram pisze: Prawdę mówiąc to ja sma czuję się ojcem chrzestnym trochęI jeśli wszystko będzie dobrze, na pewno jeszcze odwiedzimy koteczkę w Kaliszu
Dziewczyny - jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc! Banerek już można odpiąć, wydarzenia usunąć, teraz pozostaje trzymać kciuki za zdrowienie koteczki. A potem.. będziemy szukać DS mam nadzieję
Ty lepiej uważaj z takimi deklaracjami - wiesz jak to jest - chrzciny, komunia, osiemnastka, ślubdo tego co roku urodziny, mikołaj, zajączek (już niedługo)
I nie ma, że puchę na prezent kupisz, to już nie te czasy, teraz to co najmniej drapak
![]()
![]()
Z kasą się człowieku nie wyrobisz
Sama właśnie szykuję 5 "zajączków" do wysłania
sunicram pisze:Hehehe dobre dobre. Ale ponoć te schroniskowe są mniej wymagające
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 743 gości