Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 23:32 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

:) przperaszam za małą aktywnośc już wracam! co do Cytrynki to myślę, ze jesli dom jest to transport się bedzie kołowąć... jutro jade do schronu i się dowiem o stan Kociaka nie wpuszczaja mnie na góre gdzie jest cytrnka więc nie wiem jak to tam u Niej wygląda...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Wto mar 01, 2011 13:58 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Dzisiaj Asia była w schronisku - stan psychiczny Miłki jest tragiczny. Jest przerażona, w ogóle nie odnajduje się w schronie. Musi natychmiast trafić do DT - i to może być już jutro dzięki wspaniałej Kituni! :1luvu:
Justa&Zwierzaki mam nadzieję, że zrozumiesz ale tu liczy się czas i odległość... nie wiem jak szybko udałoby się zorganizować transport tak daleko :( A tak kocia pojedzie do Warszawy razem z Pufciem już jutro :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto mar 01, 2011 14:03 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Dobrze, że Miłka juz jutro opuści schron :ok: .
Za zdrówko i szczęśliwą podróż :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 01, 2011 14:22 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Za jutro :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto mar 01, 2011 16:12 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Za drugie ,nowe życie Pufcia i Miłki :1luvu: :ok:
Anna Kubica

Post » Wto mar 01, 2011 16:26 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Aaaaaa fantastyczne wieści!!! Paula cudownie, że zabierasz Cytrynkę!!!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Wto mar 01, 2011 16:37 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Kociamber znalazł ds, więc jego miejscówka czeka na Cytrynkę-Miłkę:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto mar 01, 2011 16:52 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Kituni pisze:Kociamber znalazł ds, więc jego miejscówka czeka na Cytrynkę-Miłkę:)

Cudownie!!! :) Wreszcie do tej koteczki los się uśmiechnął... :dance2:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Śro mar 02, 2011 17:47 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Cudnie, pięknie, że wreszcie Miłka będzie miała własny domek i swojego człowieka :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok:
sekretyokotach.blogspot.com

Magdziunia

Od: Wto gru 21, 2010 14:41

Post » Śro mar 02, 2011 17:49 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Cytryna zapakowana w kontener niedawno ruszyła w trasę :) biedna wystraszona nie widziała co chce ej zrobic, ale jak dojedzie do dommku zrozumie, ze spotkało Ja szczęście;)

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 02, 2011 17:54 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

A my będziemy mieć relację o szczęśliwej kotce :1luvu: i może nawet jakieś zdjątko... :kotek:
Właściwie wczorajsze 'jutro' to już dziś. Pojechała?
W tej chwili dodał sie post od mj_liberian_girl :!: Pojechała :!:

To jak dojedzie niech się odezwie :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro mar 02, 2011 21:50 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Cytrynkę i Pufcia odbieram ok. 1.00-2.00 w nocy na granicy Warszawy...normalnie jak przekazanie towaru w gangsterskim filmie :mrgreen: Dam znać oczywiście co i jak. Pufcio powinien być odebrany ode mnie przez swój docelowy ds już na dniach, Cytrynka dochodzi do siebie u mnie na dt :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro mar 02, 2011 21:55 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Kituni pisze:Cytrynkę i Pufcia odbieram ok. 1.00-2.00 w nocy na granicy Warszawy...normalnie jak przekazanie towaru w gangsterskim filmie :mrgreen: Dam znać oczywiście co i jak. Pufcio powinien być odebrany ode mnie przez swój docelowy ds już na dniach, Cytrynka dochodzi do siebie u mnie na dt :)

Za udany :wink: odbiór :D
Anna Kubica

Post » Śro mar 02, 2011 22:00 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

tak doklładnie :D żeby Was policja nie zatrzymała :D hehehe :) mam nadzieję, że teraz Cytrynce będzie łatwiej ze znalezieniem DS:)

mj_liberian_girl

Post » Czw mar 03, 2011 8:51 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Kituni czekamy na wieści :ok: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

[poprzednia][następna]