TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 14:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

To kiedy węgiel przyjeżdża ?
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto paź 05, 2010 14:44 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

to kiedy masz dostawę węgla, ( zapytam, bo ja piany bić nie lubię i nie mam czasu)

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto paź 05, 2010 14:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

czy ja na prawdę jestem utrzymanką forum? :cry:
do tej pory myślałam że mi pomagacie :oops: ,bywa że z wirtualek jest 130 zł ,170 zł lub 90 zł to zależy od miesiąca .

rzadko czytam wątek Mirki ,teraz chyba zupełnie niepotrzebnie tam weszłam .

Dakoti będzie węgiel ,będzie :dance: :dance2:

przypominam że są psy do zabrania 3 psy yorki 1-2 sunie ,2 dorosłe cziłki 2 szczeniaki cziłki .
jak nigdy kobieta chce oddać darmo ,warto więc zabrać co się da.

psy na pewno będą brzydko ostrzyżone ,z kamieniem na zębnym ,trzeba będzie uczyć je korzystać z toalety na dworzu .

możliwe że będziemy po nie jechały w następny weekend.

lecę teraz z Poncią do wetki .

w tym tyg. prawdopodobnie jeszcze nie będzie ,ale w przyszłym jest szansa ,jak będzie z rzut zrobię fotę :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto paź 05, 2010 14:53 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

dorcia44 pisze:czy ja na prawdę jestem utrzymanką forum? :cry:
do tej pory myślałam że mi pomagacie :oops: ,bywa że z wirtualek jest 130 zł ,170 zł lub 90 zł to zależy od miesiąca .

przypominam że są psy do zabrania 3 psy yorki 1-2 sunie ,2 dorosłe cziłki 2 szczeniaki cziłki .

psy na pewno będą brzydko ostrzyżone ,z kamieniem na zębnym ,trzeba będzie uczyć je korzystać z toalety na dworzu .

w tym tyg. prawdopodobnie jeszcze nie będzie ,ale w przyszłym jest szansa ,jak będzie z rzut zrobię fotę :mrgreen:

Weź się nie wygłupiaj. :lol:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto paź 05, 2010 15:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorciu!
My Ciebie lubimy, wiesz?
I szanujemy.
Doceniamy Twój trud i pracę w walce z codziennością.
I tęsknimy, gdy nie piszesz... Martwimy się...

BO MY CIĘ KOCHAMY :mrgreen: Nawet cisi podczytywacze :D

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto paź 05, 2010 15:14 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Myślałam, ze to forum działa na zasadzie wsparcia, przyjacielskiej pomocy.
Zawsze, jak jestem na dnie czarnej dziury, zachowuje się jak wampir i wypijam siłę ze świadomości, ze przecież są ludzie, którzy nie są obojętni.

I tak niech mi zostanie.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto paź 05, 2010 15:39 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorcia ty weź i tam już nie wchodź! Robisz coś na co mnie na przykład nie stać (nie mówię tu o pieniądzach), a pomaganie tobie to czysta przyjemność. Twój wątek, dzięki tobie, to coś od czego robi mi się ciepło na sercu, dzięki czemu mam wciąż wiarę w człowieka i jego dobroć...
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Wto paź 05, 2010 17:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dopiero zajrzałam na wątek po wojażach śląskich i co ja tutaj widzę?

Dorota goooopoty jakieś gada :evil:

A co Jany pytania to ja odebrałam je trochę inaczej niż reszta, bo u dorci ostatnio takie zawirowania zwierzaczkowe były, że sie pogubiłam w jej futrach i sama miałam ochotę się dopytać o stan zwierzyńca :mrgreen: I tylko fotków bym jeszcze jakiś se marzyła :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 05, 2010 18:43 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

AgaPap pisze:
A co Jany pytania to ja odebrałam je trochę inaczej niż reszta, bo u dorci ostatnio takie zawirowania zwierzaczkowe były, że sie pogubiłam w jej futrach i sama miałam ochotę się dopytać o stan zwierzyńca :mrgreen: I tylko fotków bym jeszcze jakiś se marzyła :wink:

ja to się nigdy do końca nie połapałam ;)
ale pamiętam jak bodajze mos zaadoptowała wirtualnie Gadzinę :ryk: :ryk: :ryk:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto paź 05, 2010 19:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

3 x pisze:
AgaPap pisze:

ja to się nigdy do końca nie połapałam ;)
ale pamiętam jak bodajze mos zaadoptowała wirtualnie Gadzinę :ryk: :ryk: :ryk:

No fakt to też pamiętam, ale ciekawe czy ona pamięta i czy swojemu adoptusowie jakieś przysmaczki od czasu do czasu przesyła :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 05, 2010 19:58 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

MaybeXX pisze:Dorciu!
My Ciebie lubimy, wiesz?
I szanujemy.
Doceniamy Twój trud i pracę w walce z codziennością.
I tęsknimy, gdy nie piszesz... Martwimy się...

BO MY CIĘ KOCHAMY :mrgreen: Nawet cisi podczytywacze :D

Pozwolę sobie podpisać się pod tym :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto paź 05, 2010 21:16 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

dorcia44 pisze:czy ja na prawdę jestem utrzymanką forum? :cry:

jakby co pamietaj o mnie..... :wink:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 05, 2010 21:26 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

tak Dorciu my Ciebie kochamy :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto paź 05, 2010 22:03 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

kaja888 pisze:tak Dorciu my Ciebie kochamy :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto paź 05, 2010 22:19 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

ja was też kocham :oops: :1luvu:
samemu zle i smutno i człowiek taki niepotrzebny ,zawsze byłam potrzebna ,mama nie mogła się obyc beze mnie ,tata również ,Grześ wiadomo ,mąż przyjaciel ,w czasie choroby powiedział co ja bym zrobił bez ciebie ,a ja w środku płynęłam z płaczu i rozpaczy ,wiedziałam że to ja nie będę umiała żyć bez niego .
Zawsze byłam komuś potrzebna ,sniadanko ,obiadki ,kolacje ,leki ,pogadac ,ksiązki poczytac ,opowiedzieć ,nawet się można było z kimś pospierać , ledwo usiadłam już słyszałam Dorotka...juz było wołanie ,teraz nikt nie woła Dorotka ,...mam syna ,bardzo go kocham ale sami wiecie że z dziećmi pewnych rzeczy nie można ,to jeszcze nie ten etap ,jak będzie starszy .
Zamknęłam się w sobie ,zawsze byłam żółwiem a teraz to już całkiem ze mnie dno i wodorosty. :wink:

kochani dziękuję wam bardzo za to że jesteście .

i na dobry sen nietoperek 8) w dodatku zezul :roll:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

dobrej nocki.

.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]