Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 8:03 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Obrazek

Jako że już się chłodno zrobiło to na mojego - ich ukochanego Fatboya powędrował wielki pled z owczej wełny, kociej radości nie ma końca 8)
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Czw wrz 02, 2010 8:12 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

och te kociaste.Co by człek bez nich zrobił :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 03, 2010 10:14 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

MagdalenaKa pisze:Obrazek

Jako że już się chłodno zrobiło to na mojego - ich ukochanego Fatboya powędrował wielki pled z owczej wełny, kociej radości nie ma końca 8)

Przy takim obrazku jeszcze bardziej żałuję, że muszę siedziec w biurze zamiast dołączyć do ciepłego legowiska z dodatkowymi grzejniczkami. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 03, 2010 10:28 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Agneska pisze:
MagdalenaKa pisze:Obrazek

Przy takim obrazku jeszcze bardziej żałuję, że muszę siedziec w biurze zamiast dołączyć do ciepłego legowiska z dodatkowymi grzejniczkami. :1luvu:

Zapraszamy serdecznie :) miejsca jest wystarczająco dużo :) co prawda jak Maczek- kolekcjoner zabierze wszystkie zabawki, które kocha do spania, to miejsce się ogranicza znacznie :mrgreen: , ale on śpi zazwyczaj na zielonym fotelu z błękitnym poarkiem i jak mu się oczka zamykaja to patrzy z wyrzutem, że jeszcze go nie przykryłam ( co natychmiast czynię) haha.
Kochane bąbelki.

Wczoraj pod blokiem widziałam kociaka wygrzewającego się na masce od auta, biedak. Ja nie umiem go złapać, ale w zimie będzie mu cieżko. Juz któryś raz go widzę. Jedyne co moge to go karmić... ech.
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pt wrz 03, 2010 10:29 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

to tez duzo!
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 03, 2010 10:41 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ASK@ pisze:to tez duzo!

tak, tylko wczoraj nie mogłam spać i patrzyłam przez okno na parking przed domem i jego na tym czerwonym autku, i taki wyrzut, że mi tu ciepło, cała moja czwórka układa się do snu w łóżku na ciepłym kocu, a on tam sam, moze głodny, boi się i ma ciepełko tylko od tej maski samochodu... wiem, że to głupie, bo dwa bloki dalej jest pewnie podobnie i dwa osiedla dalej, i w nastepnym mieście też... i że nie ma takiej siły, żeby wszystkim pomoć...
ale ja jestem wrażliwcem i tak już mam....

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pt wrz 03, 2010 10:45 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

całego swiata nie uratujesz.Rozumiem,ze on nie pdchodzi?
Trzeba skupić sie na własnych podwórkach i na tym na co wleziesz.
I wtedy ratowac takiego nieszczęsnika w miarę swoich możliwości.
Tylko wtedy masz nie 4 a np 9...

Najgorsze jest to,że teraz grzeje sie na masce.Potem będzie się grzał pod :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 03, 2010 11:12 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ASK@ pisze:całego swiata nie uratujesz.Rozumiem,ze on nie pdchodzi?
Trzeba skupić sie na własnych podwórkach i na tym na co wleziesz.
I wtedy ratowac takiego nieszczęsnika w miarę swoich możliwości.
Tylko wtedy masz nie 4 a np 9...

Najgorsze jest to,że teraz grzeje sie na masce.Potem będzie się grzał pod :cry:

nie podchodzi :( daje podejsc do samochodu, ale przy probie biższego kontaktu ucieka. Nie mam doświadczennia w łapaniu kotów, moze jak sie przyzwyczai przy jedzeniu... a taki śliczny, jak Makuś, widać, że młodziak :(

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pt wrz 03, 2010 11:24 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Mam klatke lapke, pomoge Ci zlapac. Jak taki maluch, to jeszcze sie oswoi. Im pozniej, tym gorzej bedzie. :-(
Zadzwonie, to sie umowimy.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 03, 2010 11:27 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Agneska pisze:Mam klatke lapke, pomoge Ci zlapac. Jak taki maluch, to jeszcze sie oswoi. Im pozniej, tym gorzej bedzie. :-(
Zadzwonie, to sie umowimy.

tylko czy on znowu będzie gdzieś na autku siedział, nie co dzień go widzę... :( ale często bardzo. czasem przychodzi to śmietnika na moim osiedlu zamknietym.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pt wrz 03, 2010 11:57 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ryzyk fizyk.Albo będzie albo nie.Ale choć spróbujesz. Jaki on ma wiek szacunkowy?
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 03, 2010 17:24 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ASK@ pisze:ryzyk fizyk.Albo będzie albo nie.Ale choć spróbujesz. Jaki on ma wiek szacunkowy?

dokładnie określić nie potrafię, nie jest to małe kociątko, myślę, że koło 4 miesięcy lub ponad 4, nie mniej. Spróbuję zrobić mu zdjęcie, tak będzie łatwiej.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 06, 2010 10:40 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Maczek, który reaguje wyłącznie na "Maciet!" waży 2,5 kilo!!!!! 8O

Agneska mnie zabije :? ja go nie zapasam, on się staje po prostu pięknym kocurem :king: :1luvu:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 06, 2010 11:26 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

MagdalenaKa pisze:Maczek, który reaguje wyłącznie na "Maciet!" waży 2,5 kilo!!!!! 8O

Agneska mnie zabije :? ja go nie zapasam, on się staje po prostu pięknym kocurem :king: :1luvu:

duże jest piekne :1luvu: A jak zginiesz z rąk Agneski to w szczytnym,pięknym duuuużym celu. :mrgreen:
jak telefony?jakies są o dzieciaki?
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 06, 2010 11:28 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ASK@ pisze:
MagdalenaKa pisze:Maczek, który reaguje wyłącznie na "Maciet!" waży 2,5 kilo!!!!! 8O

duże jest piekne :1luvu: A jak zginiesz z rąk Agneski to w szczytnym,pięknym duuuużym celu. :mrgreen:
jak telefony?jakies są o dzieciaki?

nie, ale jakoś mi z tym ok :1luvu:
haha

powoli zacznę je ogłaszać :ok:

Obrazek

MagdalenaKa

[poprzednia][następna]