Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Czy wszystkie kocice w tym "dobrym domku" są już wysterylizowane?
kotek72 pisze:Okazało się,że rudo-białe to chłopak.Nie wiem jak weterynarz mógł pomylić sie co do płci malucha.Chyba lepiej się znam![]()
Od dziś siedzą u mnie dwa ok.3 tyg.maluszki.Są odkarmione,malusie i misiowate.Podaliśmy na wszelki wypadek caniserin.Maluchy na razie ok,próbują same jeść i niezdarnie im to wychodzi-w misce jest wszystko,łebki,łapki...
Zdjęć jeszcze nie robiłam,ale nadrobię.
Chciałabym jeszcze pokazać Iskierke i Pchełkę.
kotek72 pisze:kotek72 pisze:Okazało się,że rudo-białe to chłopak.Nie wiem jak weterynarz mógł pomylić sie co do płci malucha.Chyba lepiej się znam![]()
Od dziś siedzą u mnie dwa ok.3 tyg.maluszki.Są odkarmione,malusie i misiowate.Podaliśmy na wszelki wypadek caniserin.Maluchy na razie ok,próbują same jeść i niezdarnie im to wychodzi-w misce jest wszystko,łebki,łapki...
Zdjęć jeszcze nie robiłam,ale nadrobię.
Chciałabym jeszcze pokazać Iskierke i Pchełkę.
Rudo-biały kotek odszedł w nowym domu[*]
Diagnoza-białaczka i FIP...
Być może gdy jego opiekunka dojdzie trochę do siebie po śmierci kotka zechce dobrać towarzystwo do czarnuszka Chipa-teraz Blackiego.
Agn pisze:Pewnie nie doczekam się odpowiedzi, ale co tam.
Czy FeLV został potwierdzony u tego kociaka testem?
Czy drugi kot, który z nim mieszkał ma zrobione testy?
Czy to jest kociak od tej kotki z Legionów/Żwirki? Jeśli tak - warto by było poinformować wszystkich, którzy wzięli kociaki z tego samego miotu. Jeśli nie - to i tak koty, które miały z nim kontakt trzeba obserwować, a najlepiej przetestować.
[Oczywiście, pod warunkiem, ze FeLV był potwierdzony testem...]
kotek72 pisze:Od południa siedzi u mnie mała,ur.ok.17 lipca rudo-biała koteczka.
Na razie jest wystraszona,burczy na koty,ale ma apetyt i nie jest chora.Najważniejsze jest to,że mała została zaszczepiona przez ludzi którzy ja znaleźli.Ma na imię Bora.Potem dołączę zdjęcia,ale juz zaczynamy szukanie domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 86 gości