aga marczak pisze:Kotkę po sterylce aborcyjnej wypuściłam w jej miejscu bytowania(niedaleko p Marii)
To ta ślicznota.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Tłumaczenie temu człowiekowi czegokolwiek jest nie tylko kompletnie bez sensu, ale niebezpieczne.
Współczuję Wam, dziewczyny.
kotika pisze:Uważasz, że nie jest do końca niebezpieczny ? A wiesz, że jego laska chowa ostrze długie jak szpada ?
Już groził nam tym ostrzem i jego groźby nie zawsze kończą się na słowach.
Potrafi wyrwać klatki z rąk, powypuszczać koty, kopniakami rozrzucić kontenerki i klatki.
A najgorsze jest to, że w jego obecności nic nie można złapać bo odstrasza koty, lub zwołuje w inne miejsce.
Ale i tak spora ilość kotek jest przez nas wysterylizowana, a ilość kociaków zabrana z tego podwórka,
jest wprost nieobliczalna.
AnnAArczyK pisze:kotika pisze:Uważasz, że nie jest do końca niebezpieczny ? A wiesz, że jego laska chowa ostrze długie jak szpada ?
Już groził nam tym ostrzem i jego groźby nie zawsze kończą się na słowach.
Potrafi wyrwać klatki z rąk, powypuszczać koty, kopniakami rozrzucić kontenerki i klatki.
A najgorsze jest to, że w jego obecności nic nie można złapać bo odstrasza koty, lub zwołuje w inne miejsce.
Ale i tak spora ilość kotek jest przez nas wysterylizowana, a ilość kociaków zabrana z tego podwórka,
jest wprost nieobliczalna.
Tak słyszałam o tej jego lasce,ponoc szpikulec jest wykonany z najgrubszej igły tapicerskiej,chyba, że rozwinął technikęto prawda, dzięki temu urządzeniu czuje się bardzo pewny siebie...ale jest na niego sposob...
MalgWroclaw pisze:Aga, proszę Cię (wiem, że to czaso i nerwochłonne) - poskarż się komendantowi policji na piśmie, z potwierdzeniem odbioru. Tak nie może być![]()
Super, że tym razem się udało uciec, ale następnym wcale tak nie musi być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości