Koteczki z chlewika .Po 3 latach szukają domku:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 8:15 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Ja to nie sprawdze u Ani, bo 1000 km, od domu jestem, ale moja corka moze tam podjechac, bo i tak codziennie jezdzi na PL.

Dzieki magdaradek :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto cze 08, 2010 9:14 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Ten balsam mozna tylko w Polsce kupic? Z czego on jest?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 08, 2010 9:27 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Jakos znalazlam to w google. Co to sa owrzodzenia i czyraki? Jest to takie ropne wrzody? Nie raz walcze z takimi bestiami. Mozna to tez dla ludzia uzyc? Zaraz to wyladuje na kartce dla Mamy, ktora sie nazywa "Lista zakupow z Polski".

Jak zrozumialam, to jest w plynie. Musi byc kotkowi na dziaselka dane, czy robicie wacik na palec i te nadrzerki przecieracie? Zielona jestem.

SecretFire

Post » Wto cze 08, 2010 9:34 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

nie wiem dokładnie z czego robiony jest ten balsam. oczywiście stosuje się go przede wszystkim u ludzi właśnie na takie sprawy skórne, trudno gojące. Jest to w płynie. Taki złoty, bardzo gęsty płyn.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto cze 08, 2010 9:45 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

O to sie na gazie dobrze by trzymal. Mi jest nie raz az wstyd z tymi badziewiami. No i jedna flaszeczka by byla dla kociastych na wszelki wypadek. W Brodnicy jest tyle aptek, ze chyba sie dostanie.

SecretFire

Post » Wto cze 08, 2010 16:10 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Secret od czego masz mnie? No? Pisz co mam szukać!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 08, 2010 17:54 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Dzieciaku, jak Ty wrocisz do domu, to juz ciemno, tak ze nie wykozystam Cie :-) Mama bedzie miala urlop, tak ze moze sobie pochodzic po miescie. Przy okazji mozesz sie w jakiejs aptece spytac, czy to maja, ale nie kupuj.

Miauczy kotka cos nowego u maluchow?

SecretFire

Post » Wto cze 08, 2010 19:32 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

magdaradek pisze:na nadżerki bardzo pomaga Balsam Szostakowskiego. Trudno go dostac, ale powinni to mieć w lecznicy u CoolCaty, choć pewna nie jestem.
Ale może np. kasia86 albo kasia(1) będą się tam wybierały i mogą sprawdzić?
Goi nadżerki w mig!!!!

Oczywiście że moge podjechać, ale dopiero we czwartek bo jutro mam wolne, a tak poza tym to jutro po prostu tam zadzwonie i zapytam się czy mają coś takiego, tylko nie wiem czy mam na sklepie pytać czy mam się wetki pytać o to?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto cze 08, 2010 20:27 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Miauczykotku poproszę o nr konta na PW.
może warto kupić jakies lepsze mokre dla kociąt? :roll:

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Wto cze 08, 2010 20:56 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Hmmm...cisza...

SecretFire

Post » Wto cze 08, 2010 22:46 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

A ja widzialam na zywca maluchy, sa sliczne, zwlaszcza buraniu z tymi ciemnymi prazkami. Tez mi przyszedl balsam szostakowskiego
na mysl na te nadzerki, u mnie sie sprawdzil u kici, ktora rozlizala sobie szwy pod koniec gojenia, wczesniej framuga wcale ich
nie ruszala.
Kasia(1) gdyby cos, to mam prawie cala buteleczke tego balsamu, wiec moge odstapic dla Madzi...nooo raczej dla maluchow :wink:
Myslenie czasami boli, moglam przeciez wziac, jak sie z nia widzialam :evil:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro cze 09, 2010 5:40 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

sorki zmogło mnie wczoraj...

kociaki czują się lepiej, dzisiaj z nimi znów jadę na kontrolę.

Zrobiłam rozliczenie i faktycznie nie jest za wesoło.

A w czerwcu za to same wydatki i nic się praktycznie nie sprzedaje :(

Jakby ktoś chciał pomóc to dane do przelewu są poniżej:

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
06 1370 1109 0000 1706 4838 7301
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa

Koniecznie z dopiskiem: "miau dla miauczykotka na kociaki - ( i swój nick z forum miau)"
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Śro cze 09, 2010 7:00 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Madziu, zrob rachunek to w sobote oddam za leczenie kociaczkow.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro cze 09, 2010 9:10 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

Elfrida dobrze, ze nie piszczy, bo bys z kanka oleju przez swiat chodzila. :mrgreen: Ale nie martw sie, kazda przechadzka idzie na zdrowie. Zazdroszcze Ci wizyty u maluchow. Tez bym chicala pomiziac te futra.

SecretFire

Post » Śro cze 09, 2010 11:19 Re: Koteczki urodzone w chlewiku. Choruja na kk kciuki potrzebne

kasia86 pisze:Madziu, zrob rachunek to w sobote oddam za leczenie kociaczkow.

a dlaczego niby masz oddawac :?:

Napisałam już wcześniej, że biorę faktury na miauczykotka. Jak będą fundusze, to się pokryje z tych funduszy, a jak nie, to będę się później martwić. (pod koniec czerwca)
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

[poprzednia][następna]