Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ślicznotka!!
Jutro przekazuję ponad 200 zł, które udało się uzbierać do skarbonki dzięki kochanym forumowiczom
Mruczeńka1981 pisze:Czyli odejmując skarbonkę 800 zł na minusie...
Mruczeńka1981 pisze:Edyta, masz może nr konta dr Gruszki, albo możesz zdobyć??
Wolałabym kasę ze skarbonki puścić przelewem,żeby mieć na papierze
koci_mietka pisze:hmm.. jak dla mnie bez sensu. Po co wydawać 1300 zł lub więcej, skoro jeśli to jest FIP (a tak wygląda). Bo skoro nie zrobisz testów - FIP, nie FIP, to nie wiesz. A skoro nie wiesz, to po co przepłacać? Są inne potrzebujące kotki. to ten kotek tylko się męczy.. Z tego, co prześledziłam ten wątek, to miał non stop temperaturę przez jakieś 2 tygodnie! Jak ja mam 2 dni, to już mam dość, a co dopiero takie małe słodkie maleństwo..(( Poza tym napisałaś też, że ma płyn w płucach, czyli on się dusi. Niestety świata nie zbawimy
(( A szkoda.
Agness78 pisze:koci_mietka pisze:hmm.. jak dla mnie bez sensu. Po co wydawać 1300 zł lub więcej, skoro jeśli to jest FIP (a tak wygląda). Bo skoro nie zrobisz testów - FIP, nie FIP, to nie wiesz. A skoro nie wiesz, to po co przepłacać? Są inne potrzebujące kotki. to ten kotek tylko się męczy.. Z tego, co prześledziłam ten wątek, to miał non stop temperaturę przez jakieś 2 tygodnie! Jak ja mam 2 dni, to już mam dość, a co dopiero takie małe słodkie maleństwo..(( Poza tym napisałaś też, że ma płyn w płucach, czyli on się dusi. Niestety świata nie zbawimy
(( A szkoda.
Jakbyś przeczytała cały watek to byś wiedziała, że nie jest do końca pewne czy jest to FIP. Z resztą 100% pewności to daje tylko sekcja. Kotka czuje się lepiej i nie goraczkuje, mniejmy nadzieje że jednak to FIP nie był. Z resztą każdego kota warto ratować a skoro kotka nie cierpi i czuje się lepiej, tym bardziej warto!
Edyta zdecydowała się na ratowanie kotki i chwała jej za to. Jak moja kotka była umierająca i dwóch wetów zaleciło eutanazję ja się nie poddałam i walczyłam dalej.... Suzi żyje do dziś wbrew wszystkiemu i nikt mi nie powie że nie warto!
Niestety świata nie zbawimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kicalka, puszatek, Tundra i 46 gości