Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milek pisze:Słuchajcie nie wiem czy słyszeliscie ale Royal nie jest aż tak zdrowa karmą.Przeczytałem opis składu na opakowanie i sa wymienione dwa konserwanty.Jestem zdziwiony ze tak dobra karma używa cheicznych substaci.co na ten temat myślicie????
Myszka.xww pisze:Owszem, sa drapieznikami. Ale samo mieso nie dostarczy ani wlokien roslinnych, ani wszystkich witamin, ani mikro i makroelementow. Kukurydza jest mniej kaloryczna niz mieso i zawiera mniej bialka zwierzecego.
enduro pisze:Myszka.xww pisze:Owszem, sa drapieznikami. Ale samo mieso nie dostarczy ani wlokien roslinnych, ani wszystkich witamin, ani mikro i makroelementow. Kukurydza jest mniej kaloryczna niz mieso i zawiera mniej bialka zwierzecego.
to kukurydza zawiera jakiekolwiek ilości białka zwierzęcego (skoro to produkt roślinny?)![]()
Milek pisze:Przeczytałem opis składu na opakowanie i sa wymienione dwa konserwanty.Jestem zdziwiony ze tak dobra karma używa cheicznych substaci.
TŻ Oberhexe pisze:enduro pisze:Myszka.xww pisze:Owszem, sa drapieznikami. Ale samo mieso nie dostarczy ani wlokien roslinnych, ani wszystkich witamin, ani mikro i makroelementow. Kukurydza jest mniej kaloryczna niz mieso i zawiera mniej bialka zwierzecego.
to kukurydza zawiera jakiekolwiek ilości białka zwierzęcego (skoro to produkt roślinny?)![]()
Nawet jeśli nie zawiera, to chyba warunek że zawiera mniej pozostaje spełniony, prawda?
enduro pisze:TŻ Oberhexe pisze:enduro pisze:Myszka.xww pisze:Owszem, sa drapieznikami. Ale samo mieso nie dostarczy ani wlokien roslinnych, ani wszystkich witamin, ani mikro i makroelementow. Kukurydza jest mniej kaloryczna niz mieso i zawiera mniej bialka zwierzecego.
Nawet jeśli nie zawiera, to chyba warunek że zawiera mniej pozostaje spełniony, prawda?
Tak, to takie gadanie jak któryś z komentatorów powiedział:
"Polacy strzelili mniej bramek od Ekwadoru, dlatego przegrali".
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510 i 29 gości