Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Czarownicy nie dogodzisz.Nawrt nie probuj
Hikiko pisze:Poza tym sama już jesteś czarownicą, więc możesz sobie odpuścić dogadzanie;] Komukolwiek
Oczywiście kotów nie mam na myśli, ale z nimi to często jest jak z czarownicami.
Maupa pisze:Hikiko pisze:Poza tym sama już jesteś czarownicą, więc możesz sobie odpuścić dogadzanie;] Komukolwiek
Oczywiście kotów nie mam na myśli, ale z nimi to często jest jak z czarownicami.
ale najmłodszy to zawsze na posyłki lata. przynieś, podaj, pozamiataj, kawkę zaparz. znam swoje miejsce w stadzie
Hanulka pisze:Kochani! Internetowy sklep zoologiczny zoozone.pl w styczniu 2013 wspiera Kocią Arkę Noego. Jako pomoc przekazuje od siebie artykuły za kwotę 200,00 zł. oraz za kwotę rabatów, z których klienci mogą zrezygnować podczas finalizowania zamówienia..
Koty KAN będą wdzięczne za każdą możliwą pomoc!
http://zoozone.pl Może zechcesz odwiedzić ten sklep?
Jeay pisze:W rodzinie mojej wybranki jest dom dla kota. Niewychodzący (blok), spokojny, dwóch dorosłych i pięcioletni chłopiec, który już miał do czynienia z kotami i jest dla nich bardzo delikatny, wręcz ostrożny. Zwierząt innych brak, balkon i okna można zabezpieczyć, potrzebne rzeczy kupić, umowę adopcyjną podpisać.
Najchętniej chcieliby coś w stylu brytyjskiego krótkowłosego. Płeć dowolna, może być "specjalnej troski" (np. bez oka, przed kastracją itp.). Jedyne warunki to wiek kota (najlepiej żeby nie miał więcej niż 2 lata), krótka sierść (kolor w zasadzie też może być inny niż "niebieski", choć brytyjskie podobają się najbardziej) i łagodne usposobienie ze wskazaniem na towarzyskość względem ludzi.
Dom jest w Krakowie, a z okolic pewnie udałoby się nam zorganizować transport. Jakby ktoś był na drugim końcu kraju i widział opcje na transport, to oczywiście również wchodzi w grę.
Generalnie zarys kocich marzeń macie, każdą propozycję rodzince podeślę do przemyślenia.
villemo5 pisze:Niech ktoś poda Maupie nr konta Paktu plissssss!!!
Maupa pisze:villemo5 pisze:Niech ktoś poda Maupie nr konta Paktu plissssss!!!
o, to, to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 101 gości