Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie po tygodniowym niebycie![]()
Iweta pisze:bubor pisze:Witajcie po tygodniowym niebycie![]()
... Z nicości nic nie może powstać, nawet niebyt - mówił filozof. ..“byt jest, niebytu zaś nie ma”.
A więc: Skoro niema niczego, to skąd wiadomo, że to coś istnieje? Bo jeśli by niebyt istniał, to nie był by niebytem, gdyż niebytu niema, a skoro niebyt jest, to nie może go nie być![]()
Wygląda na to, Bubor, że cały czas byłeś , bo niebytu nie ma![]()
MIKUŚ pisze:Natomiast wczoraj została wysterylizowana kotka z działek i kocur wykastrowany również z działek - w poniedziałek wracają na wolność![]()
Również wczoraj została wysterylizowana kicia Bożenka od mojego przyjaciela. I dziewczyna nie będzie już chocić i gumiora drzeć![]()
Jutro to jest niedziela na sterylkę jedzie dziczka, kotka z grażu mojego Ojca i być może jeszcze jedna kota, ale to już czas pokaże czy cos mi wpadnie w łapki czy nie
Nesca38 pisze:Dziewczyny poradźcie:
Lucuś rośnie pięknie, biega, bawi się ale......
gdy idzie to jego tylne nóżki idą jak...modelka na wybiegu, tak się zakładają do środka coraz bardziej coraz bardzie aż przysiada...vetka Monia widziała go ale moim zdaniem on jest jakoś ułomny ...nie wiem czy go prześwietlać....co robić aby stwierdzić czy to niedowład jednej (prawej nogi tylnej) czy całego tyłu ciałka....nie wiem co robić
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Natomiast wczoraj została wysterylizowana kotka z działek i kocur wykastrowany również z działek - w poniedziałek wracają na wolność![]()
Również wczoraj została wysterylizowana kicia Bożenka od mojego przyjaciela. I dziewczyna nie będzie już chocić i gumiora drzeć![]()
Jutro to jest niedziela na sterylkę jedzie dziczka, kotka z grażu mojego Ojca i być może jeszcze jedna kota, ale to już czas pokaże czy cos mi wpadnie w łapki czy nie
No a gdzie one będą po tych sterylkach, w Kociej Chatce bo słyszałam, że na razie nie przyjmujemy nic do Kociej Chatki![]()
Jeden Pan chce dać na przechowanie na tygodnie 3 kociaki, mają domek letniskowy przyszła kotka okociła się odchowała małe potem niestety zginęła, Ci państwo opiekują się tymi 3 kociakami, ale niestety 9 lipca jadą na 3 tygodnie do sanatorium i nie mają co zrobić z kotkami, więc co mam powiedzieć przyjmiemy nie przyjmujemy bo sama nie wiemczy ma je oddać do schroniska bo na tym pewnie się skończy
a tam wiadomo co będzie
mar_tika pisze:Koty po sterylkach zostają na kociarni max 48 godz.
Jutro na starylke jedzie buraska(mama mojej Kiwusi)we wtorek lub srodę wraca na wolnośc.
Towarzystwo na kociarni zakichane.Kicuś ,Tri,Kreska i Gapcio kichają .Mozesz przyjąc kociaki na kociarnię tylko musisz sobie znaleźć czas jak maluchy zachorują .Trzy tyg to cholernie długo ,nie ręczę za to że nie złapią czegoś na kociarni.A jak zdechną?Sama nie wiem decyzja nalezy do ciebie
Ja też borykam się z myślami mam na blokach 6 maluchów(bylo 7 jednego już rozjechalo auto) i też sama nie wiem czy je wziąć z ulicy czy nie.Nie wiem czy czasowo w razie choroby dam radę się nimi zająć
terenia1 pisze:mar_tika pisze:Koty po sterylkach zostają na kociarni max 48 godz.
Jutro na starylke jedzie buraska(mama mojej Kiwusi)we wtorek lub srodę wraca na wolnośc.
Towarzystwo na kociarni zakichane.Kicuś ,Tri,Kreska i Gapcio kichają .Mozesz przyjąc kociaki na kociarnię tylko musisz sobie znaleźć czas jak maluchy zachorują .Trzy tyg to cholernie długo ,nie ręczę za to że nie złapią czegoś na kociarni.A jak zdechną?Sama nie wiem decyzja nalezy do ciebie
Ja też borykam się z myślami mam na blokach 6 maluchów(bylo 7 jednego już rozjechalo auto) i też sama nie wiem czy je wziąć z ulicy czy nie.Nie wiem czy czasowo w razie choroby dam radę się nimi zająć
No to jasne powiem panu żeby je zawiózł do schroniska bo ja czasu nie znajdę, że jak zachorują to sama będę się nimi opiekować ze względów oczywistychtylko nie rzozumiem za bardzo bo jak Baśka przywleka kociaki do nas to jakoś wszystkie robiłyśmy wszystko żeby im pomóc, a nie tylko Basia sama się nimi zajmowała
ale to szczegół jakoś sobie poradzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości