Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 01, 2014 19:09 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

inga.mm pisze:Aga, jeśli masz problem z resztkami, wystarczy wpuścić mojego Vita - pożre wszystko w zasięgu paszczaka

Właśnie od wczoraj zbieram wszystkie resztki i wystawiam na zewnętrzne schody dla podwórkowego biało-burego :ok: Trza go trochę oswoić, bo w planach mam kastrację onego :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lip 01, 2014 19:20 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Masz niecne zamiary co do kocura :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lip 01, 2014 19:37 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

aamms pisze:
LimLim pisze:Dorcia a ja Ci powiem, ze Cie kocham i tyle :)

Ja też.. :1luvu:

I ja też. :1luvu:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto lip 01, 2014 20:40 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

barbarados pisze:Masz niecne zamiary co do kocura :twisted:

Jak najbardziej i siem tego nie wstydzę :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lip 01, 2014 22:05 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Zaglądam tutaj regularnie prawie codziennie ale jak zwykle ukradkiem ale wkrótce zniknę :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lip 01, 2014 22:55 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Witam wieczorową porą ,a może już nocną :roll:
Gotuje kuraka dla małych grzdyli.
Pewnie znów 2 mnie zastanie :| a potem spać nie mogę .
Dawno nie miałąm maluchów które tak mizernie jadły by jak te gnoje .
Na dodatek wszystko się pokończyło ,a kurczakiem to już kichają :|
Może po drugim odrobaczeniu się ruszy .

Kleszcz oszalał ,naprawdę kiedy ja wychodzę ona bierze się za ćwiczenie kotów :twisted: no chyba do klatki ją wrzucę ,a co mi będzie kociaste tresowała :evil:
małe to takie że strach czy się nie rozleci ,a bitne i rządne władzy :twisted:

dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 02, 2014 6:28 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

No patrząc na karty historii wielu tyranów było mikrego wzrosty ;) i wielkim duchem to nadrabiali.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lip 02, 2014 6:57 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dzień dobry kochani .
Myślę Gosiu ze masz rację ,to zwykły tyran i despota :twisted: rządzić chce twardą paszczą ,ale niedługo powyrywamy część tych ząbków ,może złagodnieje :mrgreen:
Wyszłąm z psami ,usiadłam na ławeczce ,słońce tak grzało że zrobiło m się niedobrze :| wyjątkowo nie słoneczna jestem :?
a teraz brzuszek i główka ..
Małe pierwszy raz spały poza klatką :wink: Ciacho mądrzejszy i czysciejszy od Jagódki ,On zawsze do kuwetki ,a ta mała gnida pokręciła się i poleciała na ...psią mate :twisted:
Zaczynam szukać wpisu o odrobaczaniu ,bo chyba już czas powtórzyć..
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 02, 2014 7:02 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

20 czerwca ,czyli muszę iść po Milbemax.
Powinnam kociaki zważyć ,ale więcej jak 80 dkg nie ważą .
Tak na oko :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 02, 2014 9:24 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:20 czerwca ,czyli muszę iść po Milbemax.
Powinnam kociaki zważyć ,ale więcej jak 80 dkg nie ważą .
Tak na oko :wink:

słuszna waga :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 02, 2014 15:20 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

AgaPap pisze:Jak Wy narzekacie to ja sobie dzisiaj też ponarzekam :oops: . Moje cholerne koty nie kcą za bardzo jeść, już nie wiem co im kupować. Z rana zawsze dostają puszeczki, bo przed pracą nie mam czasu na coś innego - przychodzę po południu a tam sporo w mieseczkach, a rano na 5 kotów otwieram 2 saszetki/puszki razem 200 gram tylko :evil: No żeś kurcze odchudzają się czy coś :?

Dorcia a Ty jesteś git kobitka i Cię podziwiam jak sobie poradziłaś po tym wszystkim co się stało, nie każdy by tak potrafił. :ok: :ok: :ok:

A o tym moim pobycie w Warszawie co wcześniej pisałam to ja w Warszawie będę od 10 lipca (czwartek) do południa 12 (do soboty). Mój TŻ na koncert Metallicy się wybiera na stadion narodowy, ja nie, jadę w celach towarzysko turystycznych. Wiem, że jesteś zarobiona, ale może udałoby nam się nam może gdzieś w centrum spotkać, albo gdzieś indziej. Z chęcią bym Cię poznała osobiście :piwa:

doczytałam :oops:
zapraszam do się :wink: poznasz moje stado ,tylko nie zakładaj nic czarnego :lol:

Wczoraj opowiadałam jaki to ja mam brzuch śmietnik tz. mleko ,truskawki,kiszony ogórek i spoko ,a od wieczora zdycham :placz:
brzuszek i główka to ...od pracy wymówka :twisted: niestety muszę iść ,a aż mnie skręca.
położyłam się na sekundę ,zaraz miałam masaż setek łap :twisted: jednak nic to nie dało :mrgreen:
Spróbuję jeszcze mnięte wypić.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 02, 2014 15:41 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

no to sobie narobiłaś :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 02, 2014 17:51 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lip 02, 2014 20:51 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

pozdrowionka :) u nas już ciemna noc (godzina do przodu) ale takie fajne ciepełko ponad 20 stopni :) takie ciepłe wieczory pamiętam z dzieciństwa, w ostatnich latach jest ich bardzo mało :(
tak się zastanawiam z tą kastracją kocurków - nasz osiedlowy Szaraczek po kastracji był atakowany przez innego kota, z tego stresu zrobiła się połowa kota i do tego stracił wiele sierści coś jak łysienie plackowate, wetka powiedziała, że koty wykastrowane nie potrafią się bronić, więc może lepiej ich nie kastrować, chyba że wszystkie w okolicy. Na szczęście nasz Szarak jest już bezpieczny i mam nadzieję, że tak zostanie :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lip 02, 2014 22:49 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dobry wieczór i znikam ...jeszcze tyle do zrobienia ,a tu już północ :roll:
strasznie leci ten czas.
Maleńtasy baraszkują ,nadrabiają czas spędzony w klatce .
Kaja888,w wawie chłodno ,ja też pamiętam te wieczory...
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]