MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2014 13:54 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Madie, jesteś cudowna, bardzo dziękuję i czekam na kuriera <3
Dziękuję także Pako za 100zł jako prezent urodzinowy na imprezkę dla wszystkich kociaków <3
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 14:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Na zdrowie kociaki :piwa:
Pako

Post » Pon wrz 15, 2014 14:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Mój Brat ma jutro dzwonić i pytać się u weta czy jest u nich CYSTAID i za ile. Jest możliwość, że będę musiała po to podskoczyć do niego:)
Jak coś to ile tego leku potrzebujesz? Bo on chyba dość drogi jest...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pon wrz 15, 2014 15:08 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Madie,tak myślę,że na miesięczną kurację - 30 szt.
Ja płaciłam trzy lata temu za 100 szt 100 zł tu w Polsce u weta...potem już tego nigdzie nie było...a to jest bardzo dobre dla kotów pęcherzowców...
A Twój brat w Polsce by to załatwił?
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 15:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Nieeee, w Coventry mieszka.

edit: Wybieram się w delegację do Londynu i będę się z nim widziała. Więc poprosiłam żeby się dowiedział i jakby co kupił. Jutro dam znać.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pon wrz 15, 2014 17:52 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

najlepsze życzenia urodzinowe Puszku Obrazek :D - urodziny nowego życia z Beatką :1luvu: Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon wrz 15, 2014 18:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon wrz 15, 2014 18:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Olu - bardzo dziękujemy za życzenia i za napisanie o Puszeńku na wątku ślepaczkowym, jest mi niezmiernie miło :201465 :201465 :201465
Madie - w takim razie czekam na wieści :D
Witaj, Kasienko :1luvu:
-
Na wieczornym karmieniu doczepił się facet...z wściekłością oznajmił mi,że kot którego ja dokarmiam zrobił mu kupę na dachu samochodu i poniósł on koszty mycia...to ten chłop co już kiedyś się czepiał i wyrzucał miski koteczce Nowej...wrzeszczał,że ona cały czas siedzi z małym Zajączkiem na jego ogrodzie,darł się,że jak on ją chwyci...wstrętny typ...gdzie ta biedna kocinka ma siedzieć...po prostu facet robi nagonkę,dobrze że kotka jest dzika :(
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 20:03 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Obrazek
Na kolację Puszeniek i reszta stadka zjadły surową wołowinkę, Szpiegusek prosił dwa razy o dokładkę, Gucuś i Pandziak wszystkim podbierały kąski :ryk: Ferdek jak zawsze był pierwszy w kuchni, nie pozwalał kroić - jak tylko czuje mięso, od razu zamienia się w łowcę :) Zjadły całe opakowanie 0.5kg :kotek: Dla bezdomniaczków na jutrzejszy obiad mam przygotowane serduszka drobiowe, na pewno się ucieszą, bo przez ostatnie dni jadły gotowane mięcho :catmilk: ;)
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 22:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

kicikicimiauhau pisze:Obrazek

No to jest prawdziwa uczta :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje by oddały wiele za surową wołowinkę ;D

kicikicimiauhau pisze:Na wieczornym karmieniu doczepił się facet...z wściekłością oznajmił mi,że kot którego ja dokarmiam zrobił mu kupę na dachu samochodu i poniósł on koszty mycia...to ten chłop co już kiedyś się czepiał i wyrzucał miski koteczce Nowej...wrzeszczał,że ona cały czas siedzi z małym Zajączkiem na jego ogrodzie,darł się,że jak on ją chwyci...wstrętny typ...gdzie ta biedna kocinka ma siedzieć...po prostu facet robi nagonkę,dobrze że kotka jest dzika :(

Eh strasznie przykro jest czytać, że spotykasz takich .... osobników podczas dawania jedzonka kotom...
Taki to nawet uwierzy, że ziemia jest płaska i trzymają ją dwa słonie...
Kot robiący kupę na dachu samochodu? Szczerze, ale nie chce mi się wierzyć... to równie dobrze mogła zrobić kuna...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 16, 2014 6:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Ogór skisły i tyle, że tak napiszę w jego stylu :evil:
A kupę to on ma - w tym pustym czerepie :201422
Powinien sobie zaordynować kurację :201427

A urodzinki, jak widzę, bardzo udane :piwa:
Sto lat, Pusieńku! :201461

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 16, 2014 7:16 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Erin,ja szłam na karmienie z psem,a on leciał z roboty,jak wyskoczył to jak szatan,choćby się wściekł...jeszcze ta koteńka siedziała u niego na ogrodzie to ją pogonił :evil: a potem na mnie pysk otwarł...szuka na mnie i na kotkę haka...albo że ptaki zagryza,albo że na wycieraczkę narobiła,a teraz,że na auto...żeby jeszcze było nowe,ale to grat...nie mam słów...dobrze,że Nowa jest dzikusem...
Ale widzi, że człowiek karmi,dba...jak rano idzie z psem to mnie o szóstej mija..i taki wredny ...to jest zły człowiek.. Dobrze,że ja się nie muszę użerać ze swoim chłopem...
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 16, 2014 7:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Jak zły, to to zło w końcu do niego wróci. Oby jak najszybciej!
A jak się taki piekli, to ja zaczęłam komórkę wyjmować i nagrywać.
Jakoś dziwnie uspokajająco działa.

Erin

Post » Wto wrz 16, 2014 7:49 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Nawet wczoraj nie brałam telefonu,ale dzisiaj biorę...eh,kawał dziada starego,niedobrego i bezwzględnego...a nie pamięta ile razy jego pies,ma shi tzu,pod płotem wylatywał do Misia,a ja mu go łapałam,bo co psiak winny,a auta jeżdziły,mogło go przejechać...nigdy nawet mi dziękuję nie powiedział :(
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 16, 2014 7:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Bo to taboret, nie czlowiek :?

Erin

[poprzednia][następna]