PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 21:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Nie, w takiej ciapce , z aplikatorem nakładasz byle jak na głowę i masujesz. Łatwe w użyciu :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 27, 2011 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Przeszperałam ich paletę i chyba dla mnie byłby satynowy blond. Jak myślisz Pomponmamo?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 27, 2011 21:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

nooooo.... całkiem, całkiem. Spróbować zawsze można, myślę, że będzie panie zadowolona :roll: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto gru 27, 2011 21:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

A ja chyba zacznę się rozglądać za dobrym masażystą. Kręgosłup mi nawala strasznie, zwyrodnienia mi uciskają na nerwy, bolą mnie niemożliwe stawy, barki, łokcie, nawet mostek :( W nocy spać nie mogę z tego bólu, a w dzień mam problem z udźwignięciem mojej torby z laptopem :cry: Żebym jeszcze miała więcej czasu na takie luksusy, jak pójście do lekarza.... No, ale jak bym tak miała mieć dużo czasu z racji braku pracy, to jednak wolę pocierpieć! :? Zdecydowanie! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto gru 27, 2011 21:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Kurde ale spróbuj zadbać o siebie po pracy lekarze przyjmują też po południu - musisz poszukać. Masażyści również. Jak ci się kręgosłup posyie to i do pracy nie dasz rady :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 27, 2011 22:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

pomponmama pisze:Nie, w takiej ciapce , z aplikatorem nakładasz byle jak na głowę i masujesz. Łatwe w użyciu :ok:

To chyba najłatwiejsza do użycia farba z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia.
Niestety, wycofali mój kolor, więc musiałam zmienić na inną ( w piance ).

Edytuję.
Dziewczyny jeśli jeszcze nie głosowałyście w Krakvecie, to zagłosujcie proszę. Poznanianki ( kandydat naszego forum ) przegrywają.
Dziewczyny są fajne, dobrze zorganizowane i robią kawał dobrej roboty.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro gru 28, 2011 12:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Sol, no takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam. Ciekawe, czy sąsiadka zatrybi …. :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 28, 2011 16:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Walczą aktualnie z bigosem :strach: W jeden garnek za chiny ludowe się nie zmieści... :strach:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro gru 28, 2011 16:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

AniHili pisze:Walczą aktualnie z bigosem :strach: W jeden garnek za chiny ludowe się nie zmieści... :strach:

Ja mam to samo... garnek do bigosu zabrala moja mama, chyba ze zostal w domu (jutro zamierzam jechac do Krk to podskocze do rodzicow i zobacze czy ten garnek tam jest, bo jesli jest to pozycze....) - odkrylam wlasnie ze brakuje mi takiego sensownego gara w ktorym sie wszystko zmiesci i nie wyleci.....

Psiamo, sasiadka ponoc dowiadywala sie w adm czy to oni skladali lokatorom zyczenia ;) wiecej nic nie wiem. Dwa dni byly wzglednego spokoju ale potem sie zaczelo - tupanie glosno w podloge, szuranie, trzaskanie (ona nigdy tak nie robi wiec wiem ze to zlosliwie), a wczoraj TZ sluchal glosno radia przez chwile w pokoju i stara panna wlaczyla swoj sprzet. Ma dobry wiec basy ostro daly po scianie. I wkurzyla tym nie nas ale Ume, ktorej wszyscy sie boja w klatce - ta powiedziala ze ja opierdzieli fest za ta akcje. Chcialabym to zobaczyc...

Stara panna dzis pojechala gdzies, zapakowawszy w samochod walizke i kilka toreb. Obstawiamy ze jedzie na Sylwestra - wiec bedzie kilka dni spokoju jak fajnie :dance:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro gru 28, 2011 18:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

No to jak Dzień Pocałunku :mrgreen: to macie:długie,smętne/romantyczne,łzawe i..mokre :?
http://www.youtube.com/watch?v=WTv294q7 ... re=related
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw gru 29, 2011 6:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Lubie wstawac o swicie. Byle nie budzil mnie lomot bijacych sie kotow :roll: Na osiedlu gonia sie koty i dra sie nieziemsko - Fiona chyba przezywa tez echo rujki a w Felku odzywa sie macho. Oboje lomocza inne koty i wymyslaja dziwne akcje - wczoraj na ten przyklad, Felek fruwal po meblach nad naszymi glowami, skaczac i polujac na cos (kota z kuweta temu kto zgadnie na co :? ) udalo mi sie go na chwile spacyfikowac i przemoca obciac pazury. Obrazil sie oczywiscie ale potem poszedl spac do kontenerka bo bil inne koty - a mnie ugryzl fochmen jeden :? Fiona natomiast dzis od 2 godziny z przerwami hyckala po pokoju polujac na rozlozony na podlodze koc. Wymyslila sobie swietna zabawe - rozpedza sie na kawaleczku wolnej przestrzeni i robi artystyczny slizg na kawalku koca lub psiej koldry - po czym przewraca sie na grzbiet, lapie konczynami ow kawalek i energicznie nap***a go gryzac, mruczac i majtajac ogonem. To ze przestawia przy okazji np meble to juz nie ma znaczenia, grunt ze koteczku ma radoche :twisted:

A ja bladym switem wstaje dzis bo jade do Krakowa na caly dzien. Znow odezwala sie kolezanka od fuchy i dzieki jej za to. Moze uda mi sie zarobic chocby na te cholerna karte kzk gop :evil: Wczoraj mialysmy spotkanie z moim pozal sie Boze szefem w sprawie pieniedzy. Zadnych pieniedzy juz nie dostane do 25 stycznia, bo tak mam w umowie (pod warunkiem ze beda wyplacalni). To co mowil przed Wigilia ze mi da kase na karte w ramach zaliczki jest conajmniej nieaktualna informacja :evil: Firma jest na skraju bankructwa. Wydanie gazety przewidziane na piatego stycznia sie nie ukaze, teoretycznie wyjdzie nastepne 19 stycznia - pisze teoretycznie bo na razie biuro zamkniete. 2 stycznia mamy przyjsc do pracy do nowego biura ktore jeszcze nie jest otwarte - i nie bedzie bo jeszcze go nie wynajeli. Zarzadca nowego obiektu wraca po urlopie 3 stycznia, wiec dopiero wtedy z nim beda rozmawiac o najmie, zalatwiac formalnosci itp itd. To pewnie potrwa kilka dni. A my mamy przyjsc 2 stycznia do pracy chyba go po&(**^lo :evil: PARANOJA :evil: :roll:
Tak to jest jak za biznes sie bierze dwoch dzieciakow z wielkimi planami i pomyslami i brakiem pomyslunku w kwestii gospodarowania pieniedzmi.

Jestem zalamana. Pierwszy raz od dawna zaczynam czuc lęk. Z jednej strony wiem ze wszystko sie ulozy, ze to nie pierwszy i nie ostatni raz... ale z drugiej czuje coraz silniejszy lek, napiecie, niepewnosc, budze sie w nocy i nie moge zasnac, bo sie martwie... Liczylam na to, ze od stycznia sie cos rozkreci bo zapowiadala sie dobra passa, wielu chetnych klientow na reklamy i fajna ekipa. Szkoda mi tej pracy :(

No ale mowi sie trudno, zyje sie dalej. A ze zycie polega na podejmowaniu roznych dzialan to ja wlasnie podejmuje jedno z nich - dopijam kawe, sprawdzam busa i ide zanurzyc swoje zwloki w kapieli. Ciesze sie ze przelece przez kawalek Krakowa, bo sprzatajac caly dzien nie bede miec nawet czasu na polazenie po Rynku, jeszcze musze podjechac do rodzicow do domu po garnek na bigos i poczte. Zobacze sie z przyjaciolmi, to mnie podnosi na duchu :)
Problemy problemami ale trzeba umiec dostrzec w kazdej czarnej dziurze jasna strone. Inaczej czlowiek sfiksuje a ja jestem zbyt mloda i zbyt piekna zeby fiksowac przed 90 :)

Dobrego dnia Siostry, zawijam iece i lece :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 29, 2011 6:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

solangelica pisze:
Problemy problemami ale trzeba umiec dostrzec w kazdej czarnej dziurze jasna strone. Inaczej czlowiek sfiksuje a ja jestem zbyt mloda i zbyt piekna zeby fiksowac przed 90 :)

Tak trzymaj :ok:

A ja trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw gru 29, 2011 8:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

AYO pisze:GŁOSOWANIE GRUDZIEŃ 2011

1. :arrow: Koty Ani Rylskiej :arrow: 8

2. :arrow: Koty lidka02 :arrow: 10

Głosowały :arrow: AniHili, agnieszka1565, villemo5, Nemi, Mal_, Hikiko, Mulesia, joarkadia, becia_73, kotka doroty, Asia_Siunia, dolabra, skwareek, Mruśkowo, AnnyLee, psiama, babajaga, milu,

Przypominam się Siostry drogie :idea: :idea: :idea:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 29, 2011 10:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Przypominam,że nadal trwa głosowanie na KV..
Czy wszystkie "kanały "juź zostały uruchomione...te tajemne też :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw gru 29, 2011 11:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Trudna decyzja....tym razem jednak Lidka02
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]