PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 13, 2010 21:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:Obrazek
Pirania w SPA :wink:

Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania :) :1luvu: :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 13, 2010 22:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:Obrazek
Pirania w SPA :wink:

Jaka ciorna pirania :1luvu: A odpływ pewnie zatkany coby kanałami nie uciekła i się rozpleniać nie zacząła a zlew ręcznikiem ochroniony coby go nie pogryzła djamentowymi kłami :ryk:
W sumie jak na piranie ma mega uwodzicielskie spojrzenie

solangelica pisze:Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania :) :1luvu: :1luvu:
To se weź :wink:
Sol - to masz rwetes zębowy! Powodzenia :ok: Mnie czeka wizyta u chirurga szczękowego bo moje "zęby głupoty" są częściowo w kieszonkach dziąseł schowane, jedna pcha się krzywo bo miejsca nie ma przez co czasem boli okrutnie. Musi więc fachowym okiem ocenić czy warto wyrwać zdrowe zęby czy też lepiej wyciąć to dziąsło co częściowo je zasłania i stwarza ryzyko zapalenia... :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 14, 2010 6:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Cześć Czarowne! :)
Śliczna jest Pirania :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 14, 2010 6:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Cześć Siostry!
Pirania w SPa - super.
Ja wściekłam sie wczoraj, bo szkoła, która reklamowała sie jako darmowa bo dofinansowana z Unii ustaliła, że mają mało osób i trzeba będzie zapłacić - niby niedużo, bo 70 zeta za miesiąc ale mam ich gdzieś. Jeszcze trzeba dojechać :-) A teraz zima, gaz podrożał, samochód sie sypie (jasdor, wyrazy współczucia, ja dzisiaj z hamulcami jadę), kotę muszę wysterylizować i znowu przez rok sobie nic nie kupię??? O, nie, niech się wypchają, mi na tym nie zależy. Wolę kotce fajne jedzonko kupić, albo cóś :-)
Majencja, Ty "czarownico", he, he
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw paź 14, 2010 8:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Asia_Siunia pisze:
solangelica pisze:Siostro Mamajo! Ja tez chce tak - cudna ta pirania :) :1luvu: :1luvu:
To se weź :wink:
Sol - to masz rwetes zębowy! Powodzenia :ok: Mnie czeka wizyta u chirurga szczękowego bo moje "zęby głupoty" są częściowo w kieszonkach dziąseł schowane, jedna pcha się krzywo bo miejsca nie ma przez co czasem boli okrutnie. Musi więc fachowym okiem ocenić czy warto wyrwać zdrowe zęby czy też lepiej wyciąć to dziąsło co częściowo je zasłania i stwarza ryzyko zapalenia... :( [/color]

Ale ja mialam na mysli ze tez chce zeby mi ktos takie spa urzadzil i sie mna tak czule i troskliwie zajal :mrgreen:
Z zebami tez masz zawiesiscie :( A masz chociaz dobrego chirurga?
jozefinko kochana, a co to za szkola jesli mozna spytac? :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 14, 2010 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Szkoła z róznymi kierunkami, bankowa, ale kierunek: opiekun medyczny, tak wpadłyśmy z siorą na pomysł, żeby skończyć i ew. pomyśleć o jakiejś firmie usługowej w tym kierunku ale ja z zawodem swym to i tak sobie mogę coś w ten deseń otworzyć, jakby mi się chciało
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw paź 14, 2010 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Witajcie Siostry !Zadzwoniłam dzisiaj do stolycy z zapytowywaniem o mój kurs, mam wrażenie że pani rozmawiająca ze mną zwichnęła szczękę a potem spadła z krzesła.Okazało się że to ona wydrukowała zawiadomienia o kursie tylko omskła jej się data :mrgreen: teraz biedna musi do 25 osób z całej Polski wydzwaniać, że kurs jednak się zaczyna 15.
Tak ze jadę się łajdaczyć do stolycy :dance: :dance2: Będę przez 3 dni wkładać różne aparaciki w różne dziury :mrgreen: i to pod kontrolą własnego wzroku :twisted: No miodzio :mrgreen: Prawie jak seks tylko w odwrotnym kierunku :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw paź 14, 2010 11:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostry kochane ja Was błagam :!: nie cytujcie w kółko zdjęć, bo kto będzie co chwile nowy wątas zakładał? Pirania w SPA jest cudna, ale czemu widac ja po kilka razy co stronę?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 14, 2010 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Przysięgam juz w tym miesiącu zdjęć nie zamieszczać 8)
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw paź 14, 2010 12:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Przeciez oprócz zdjęcia w każdym poście jest tekst - sztuka jest sztuka ilość postów na stronę jest stała :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 14, 2010 12:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ostatnio się w regulaminie zmieniło i mod prosił, co by dużych zdjęć nie wklejano ino miniaturowe :kotek:

Sol - ty, jak mój bolid: co jedno się naprawi, to się drugie rozleci :smiech3: a jedno bez drugiego funkcjonować nie może.

Pirania strasznie podobna do mojej Malutkie :1luvu: też jej tak w umywalnicy ręczniczkiem wyścielałam. Ostatnio zamieniła umywalkę na wygrzebywanie cukru z cukierniczki :mrgreen:

Majencjo - :ok: wyszkol się, bo świat do ratowania masz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 14, 2010 12:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Co z tego że się wyszkolę jak i tak u nas takiego sprzętu nie ma :evil: Dyrekcja nie kupi bo to koszt 100 000 zł :evil: Ale są inne tego plusy- 1/ nic nie jest w stanie wyciągnąć mnie z domu- tylko szkolenie choćby jak było daleko
2/ mam dodatkowe 14 dni urlopu szkoleniowego- wprawdzie płacą wtedy gołą pensję , ale można odpocząć od tych gęb na co dzień - i a tak mało, musiałam jeszcze 4 dni swojego urlopu wziąć
3/ posiadam wiedzę , na temat której u nas nie podyskutuję - bo nie mam z kim :twisted: jakie to miłe :twisted:
4/zbieram obowiązkowe punkty edukacyjne. mamy mieć 200 za 4 lata. Ja za ostatnie 4 lata miałam tylko...573 :twisted: i 49 certfikatów :mrgreen:

minusy??
Wszystko od początku do końca na własny koszt :evil: :evil: :evil: :evil:
Ale sobie tak myślę- nie piję, nie palę,na wczasy nie jeżdżę to jak by tak pozbierać- opłaty za kursy, bilety, benzynę ,hotele, niania do kotów,
to pewnie już cenowo byłam w Peru i Tajlandii :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw paź 14, 2010 13:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Majencjo mądra kobieto - masz rację! :ok:
Ale Tajlandię albo Indonezję to bym se zwiedziła....Nawet kredyt bym wzięła co dotąd szeroki łukiem omijałam...

Sol - nie mam dobrego chirurga. Ot, takiego szpitalnego co się tym para na co dzień więc muszę mu zaufać. W sumie wolałabym te zdrowe 8 zostawić. Może kiedyś popsuja mi się 6 to mi 8 siódemkę w ich miejsce popchnie :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 14, 2010 15:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO pisze:Przeciez oprócz zdjęcia w każdym poście jest tekst - sztuka jest sztuka ilość postów na stronę jest stała :roll:

AYO kochana, ale ja zawsze, ale to zawsze, zawsze uznawałam cytowanie tego samego zdjęcia pod rzad za bezsensowne i już.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 14, 2010 17:17 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

ZAPRASZAM WAS SIOSTRY NA BAZAREK, JAKIM UCZYNIŁA viewtopic.php?f=20&t=118568 :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]