dzwoniłam do pana karmiciela, kicia śpi, ale nie chce jeść, i nie daje się dotknąć w okolicach tułowia, może ktoś ją kopnął??? zobaczę, czy się zwlokę z łóżka i pójdę do tego pana??
z bazarku bieliźnianego wpłaciłam dla Kotkowa na Tygryskę I u pani Danusi dziękujemy kupującym..

chciałabym również podziękować dla pana Andrzeja z Warszawy (TŻ kochanej Smarti) który swój "pieniężny" kwiatek imieninowy przekazał na rzecz naszych bezdomniaków które są pod moją opieką

od razu połowę tej kwoty przekazałam panu Jurkowi który dokarmia kotki kilka bloków dalej i który wziął na DT Tygryskę II

marzenieb dziękuję też serdecznie za przekazanie kilku dobrych kilogramów dobrej karmy suchej i dwie ogromne puchy mokrej, + poszewki na posłanko, oraz kocyki
Kotek&Tosi dziękuję też za zakup bezzakupowy, na rzecz mojej mamy!!!!!
Arwennie Patrycji dziękuję też za kolejne fanty na bazarki, i za wysyłanie ich na koszt własny
Katii 80 za wpłatę pieniążków dla kotów, które przekazałam Luspie na rzecz nowonarodzonych Mikołajków!!!
i dla wszystkich kupujących i podczytujących, dzięki którym pomoc tym wszystkim kotom byłaby w ogóle niemożliwa!!!!!
oraz pani Monice oraz uczniom z 4 LO za zrobione budki, które ratują życie naszym futrzastym czworonogom!!!!!