Moderator: Estraven
moze zamiast karpia na stol? lutra pisze:Ja we wtorek ok. 13.30 będę krakvet, jeśli chcesz możemy umówić się na miejscu i możemy zawieźć Cię do domu. Musisz sama do krakvetu się dostać, nesca lekka, tramwaj, autobus blisko, dasz radę. ja zabieram karalucha z wielkokotem, którego gabaryty dają mu pierwszeństwo.
Nie wiem, czy to może zaczekać do wtorku. Jeśli coś się zmieni dam znać, ale nie powinno z karaluchem się umówiłam.
edit_f pisze:na Boniaka mówię już "Galerianek", bo dzielnie oddaje swoje wdzięki za pieniądze.. dziś też był dzielny.. mam nadzieję, że ludzie dziś jakoś hojniejsi, jakoś mniej grosików dziś widziałam, a więcej papierowych dyszek.. przepraszam, że jakoś tak zamieszałam. Boniak pomagał dziś po prostu Goldi..
edit_f pisze:na Boniaka mówię już "Galerianek", bo dzielnie oddaje swoje wdzięki za pieniądze.. dziś też był dzielny.. mam nadzieję, że ludzie dziś jakoś hojniejsi, jakoś mniej grosików dziś widziałam, a więcej papierowych dyszek.. przepraszam, że jakoś tak zamieszałam. Boniak pomagał dziś po prostu Goldi..
Jakby nie jego urok osobisty i to spojrzenie spode lba urocze - mowilam ze czarne koty przynosza szczescie? 
lutra pisze:wyniki kwesty są jak losowanie lotto, czy padnie szczęśliwy numerek?
Jak przekroczymy/pokonamy łącznie 6666 to uznam to za sukces sił dobra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: maatohewetbi i 56 gości