Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Tutaj też napiszę
Sporo osób, mimo że nigdy nie głosowało w ankiecie KV ma komunikat z tego komputera oddano już głos, a niestety nie wszyscy mają IE, sporo korzysta z linuxowych systemów operacyjnych.
filo pisze:Hannah12 pisze:Tutaj też napiszę
Sporo osób, mimo że nigdy nie głosowało w ankiecie KV ma komunikat z tego komputera oddano już głos, a niestety nie wszyscy mają IE, sporo korzysta z linuxowych systemów operacyjnych.
A Krakvet nie sprawdza IP? Bo jeśli sprawdza, to może być tak, że można oddać tylko jeden głos z jednego IP. Często w firmach wszyscy mają ten sam IP, nawet kilkaset kompów, i wtedy system nie przyjmie ich głosów, a oni zobaczą właśnie taki komunikat.
A Krakvet nie sprawdza IP? Bo jeśli sprawdza, to może być tak, że można oddać tylko jeden głos z jednego IP. Często w firmach wszyscy mają ten sam IP, nawet kilkaset kompów, i wtedy system nie przyjmie ich głosów, a oni zobaczą właśnie taki komunikat.
MartaK pisze:Hannah12 - cieszę się, że fanty się podobają. I dziękuję za wczorajszą pomoc z odbiorem i przewiezieniem pudeł budkowych!
Molli pisze:Cześć! Jestem z PKDT, na miau mam nick: magradz. Mogę Ci dać parę podpowiedzi, co jeszcze można zrobić, co nam pomogło.
....
Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki
MartaK pisze:Molli pisze:Cześć! Jestem z PKDT, na miau mam nick: magradz. Mogę Ci dać parę podpowiedzi, co jeszcze można zrobić, co nam pomogło.
1. Musicie wysłać maile do wszystkich znajomych, ale takie spersonalizowane: cześć Kasiu, chciałabym Cię prosić o pomoc itd![]()
2. Napiszcie wyraźnie (jako kolejny post) i wrzucajcie wiadomość codziennie: że nie wystarczy polubić wydarzenie, trzeba zagłosować. Ludzie nie czytają dokładnie![]()
3. My wysyłaliśmy wiadomości do wszystkich naszych znajomych na facebooku, dołaczenie do wydarzenia nie wystarczy.
4. Można wysłać wiadomość do części "lubiaczy" wydarzenia, ale to musi zrobić jedna osoba. Kliknij na osoby, które lubią wydarzenie, na dole masz "więcej", kliknij, itd. pokaże się 500 osób, które lubią wydarzenie, do każdego trzeba wysłać wiadomość, czy na pewno zagłosował, że wzięcie udziału w wydarzeniu nie wystarcza itd.
To ogrom pracy, ale tak uzbierałyśmy około 1500 głosów.
5. Nam BARDZO pomogły 2 artykuły, a już szczególnie jeden, na regionalnym portalu trojmiasto.pl, drugi w Dziennniku Bałtycki (Polska The Times). Widzę, że macie coś takiego w Poznaniu: http://epoznan.pl/, warto tam napisać artykuł, albo skontaktować się z jakimś dziennikarzem, może na regionalnej gazeta.pl by się udało. To bardzo może pomóc.
Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki
Cenne wskazówki, dziękujemy!
Skontaktuję się dzisiaj z epoznan. Może zadzwonię też do Głosu Wielkopolskiego...
Jeśli chodzi o prywatne wiadomości do lubiących nasze wydarzenie na FB, to tu niestety odpadamMam martwe konto na FB, żadnych znajomych, moje wiadomości dla takich osób nie będą wiarygodne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 54 gości