PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 15:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Dzięki charm :) Na szczęście już po..ufff...stwierdziłam po raz kolejny, że niemal trzydziestoletnie chłopy są durne jak dzieci :roll: Kumpel nawalił się niczym samolot, a ja w efekcie o pierwszej w nocy musiałam umywalkę odtykać :evil: A przez te wszystkie lata wydawał się całkiem normalny...
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lip 10, 2011 16:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Tak to już jest jak się ostatnie dwudzieste chce z przytupem świętować ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lip 10, 2011 17:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

villemo5 pisze:Tak to już jest jak się ostatnie dwudzieste chce z przytupem świętować ;)

Taa, goście świętowali znacznie ostrzej niż ja :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lip 10, 2011 17:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopia pisze:
skwareek pisze:Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura :).

Sol ma królewnę Fionę :1luvu: :1luvu:

Taaa, krolewna to ona byla przez pierwsze pol roku... potem pokazala ze ona sobie zyczy byc KROLOWA. A jak przyszly tymczasy - Fumik i Glus - zmienila sie w potwora. Tzn nie w ogra, bo ogry kotow nie jedza ale foch jaki strzelila na widok obcych byl porazajacy :twisted:

Vil, to taki rytual kierowcow z GPSem. Zauwazylam ze wszyscy moi znajomi robia to samo... Wiec to chyba normalne jest niewiem, nie posiadam magicznego kartonika uprawniajacego do jazdy samochodem :) Na pewno trafia, predzej czy pozniej :)
Ale wam zazdroszcze tego Sabatu...

Anni, wspolczuje umywalki... Z kolegami tak to czasami bywa. Z kolezankami zreszta tez - pamietam taka impreze gdzie kolezanka zarzygala pol kuchni, dostala dola a potem zaczela sie dusic. Okazalo sie ze ma astme, co skretnie przed nami ukryla bo jej bylo wstyd, nie zabrala inhalatora i musielismy ja reanimowac do przyjazdu karetki. Mialam 16 lat i pierwszy raz w zyciu mialam na rekach omdlewajaca odlatujaca w niebyt osobe, ktora musialam bic po twazy zeby oprzytomniala. Jak ja sie wtedy balam... Dobrze ze bylam swiezo po szkoleniu z pierwszej pomocy.... :roll:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 10, 2011 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

AniHili droga, spóźnione, ale szczere - wcześniej nie moglam, bom dopiero dziś nad ranem do cybernetycznej cywilizacji się podpięła. :birthday:
Niniejszym oświadczam przy okazji, że AYO to czarownica nad czarownice i dwa razy dane nam było się spotkać w Gdańsku :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie lip 10, 2011 19:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Jejkuś...ale ukrop!Wczoraj w cieniu miałam 34'...dzisiaj chociaż słońca nie było to od samiuśkiego rana było 30'...potem 37' 8O W połączeniu z wysoka wilgotnością powietrza człowiek dobrze kroku nie zrobił a już lepił się od potu...

Co do nawigacji..swego czasu dobijał mnie głos Hołowczyca "Jesteś poz trasą! Jesteś poza trasą...Następna będzie lepsza" :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lip 10, 2011 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

solangelica pisze:
Etiopia pisze:
skwareek pisze:Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura :).

Sol ma królewnę Fionę :1luvu: :1luvu:

Taaa, krolewna to ona byla przez pierwsze pol roku... potem pokazala ze ona sobie zyczy byc KROLOWA. A jak przyszly tymczasy - Fumik i Glus - zmienila sie w potwora. Tzn nie w ogra, bo ogry kotow nie jedza ale foch jaki strzelila na widok obcych byl porazajacy :twisted:

Vil, to taki rytual kierowcow z GPSem. Zauwazylam ze wszyscy moi znajomi robia to samo... Wiec to chyba normalne jest niewiem, nie posiadam magicznego kartonika uprawniajacego do jazdy samochodem :) Na pewno trafia, predzej czy pozniej :)
Ale wam zazdroszcze tego Sabatu...

Anni, wspolczuje umywalki... Z kolegami tak to czasami bywa. Z kolezankami zreszta tez - pamietam taka impreze gdzie kolezanka zarzygala pol kuchni, dostala dola a potem zaczela sie dusic. Okazalo sie ze ma astme, co skretnie przed nami ukryla bo jej bylo wstyd, nie zabrala inhalatora i musielismy ja reanimowac do przyjazdu karetki. Mialam 16 lat i pierwszy raz w zyciu mialam na rekach omdlewajaca odlatujaca w niebyt osobe, ktora musialam bic po twazy zeby oprzytomniala. Jak ja sie wtedy balam... Dobrze ze bylam swiezo po szkoleniu z pierwszej pomocy.... :roll:

Ja ostatnio 31 marca wykazałam się brakiem mózgu i trochę popiłam na naszej wydziałowej imprezie. Z tym, że zapomniałam, że biorę silne leki przeciwbólowe. Naprawdę silne. Taki zgon, jaki ja wtedy zaliczyłam to głowa mała... :lol: Teraz już się mogę z tego śmiać, ale wtedy było baaardzo źle. Od tej pory mam straszną awersję do alkoholu. Wystarczy, że poczuję zapach wódki, ba! zobaczę wódkę i mam zawroty głowy, mdłości, słabo mi się robi. Normalnie uczulenie :ryk:

AniHilli - najlepszego :kotek:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie lip 10, 2011 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Asia_Siunia pisze:
Co do nawigacji..swego czasu dobijał mnie głos Hołowczyca "Jesteś poz trasą! Jesteś poza trasą...Następna będzie lepsza" :wink:

Jak ja dobrze znam ten głos. Kolega zafundował sobie takie urządzenie by dowieźć nas szybko do Gdańska (jakby bez tego dojechać się nie dało :roll: ). Tylko, że Hołowczyc koniecznie chciał jechać przez Piłę a my przez Bydgoszcz. Więc go trzeba było wyłączyć, a następnie włączyć za Bydgoszczą. W samym Gdańsku działał super więc dojechaliśmy pod same drzwi bez błądzenia. Za to przy wyjeździe za żadne skarby nie chciał opuścić Filharmonii, meloman czy co :?: , co spod niej wyruszyliśmy to po dłuższym, krótszym objeździe wracalismy pod nią.Tak z cztery razy, w końcu Hołowczycowi podziękowaliśmy.
Villemo, spojrzę jutro na mapę (mam ją w samochodzie)i zobaczę przez co będziemy jechać. Pewnie, że do Brodnicy to nie do Rosji, ale ja znam swoje umiejętności :mrgreen:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lip 10, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Idę spać - jutro wstaję o jakiejś barbarzyńskiej porze i jadę do Warszawy. Będę poza netem przez kilka dni, a w tym czasie urodziny mam moja Babajaga :? no więc nieco przedwcześnie;

Babajago dziś obchodzisz
Dzień kolejnych swych urodzin.
Zawsze dzielnie mnie wspierają
Babajaga wraz z Mamają
Więc je wdzięczność moja będzie
Ścigać wiecznie… :roll: oraz wszędzie. :twisted:
Niechaj wszyscy wiedzą przecie,
Że najlepszą jest na świecie
Babajaga przyjaciółką
Kochamy ją wraz z mą córką! :1luvu:
Jest to wiedźma znamienita
Fantastyczna z niej kobita!
Ciągle chodzi zakochana -
Posiadaczką jest Tarzana.
Jak opisać wam zalety
Tej niezwykłej cud- kobiety?
Delikatna i wrażliwa
Wszystkim zawsze jest życzliwa.
Kwintesencja kobiecości,
Nie ma w niej ni grama złości
Choć ma bardzo wiele zalet
To ich nie dostrzega wcale
Skromność jej jest wręcz przesadna;
Jest naprawdę bardzo ładna,
A do tego jeszcze powiem:
Ma poukładane w głowie.
Jakże jestem dumna z faktu
Że należę z nią do Paktu!
Żyj nam sto lat Siostro miła
Nieba bym ci przychyliła…

Życzenia ci babojagusiu złożę osobiście w późniejszym terminie :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lip 10, 2011 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

O żesz :mrgreen: tfu tfu,niby za 3 dni,postaram sie spłodzić cosś równie długiego,oczywiście nie ośmielając dorównać walorom oryginału.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lip 10, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Pomponmamo, talentów w Tobie wiele :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon lip 11, 2011 7:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Przepraszam, że nie mogę się z Wami cieszyć. Guziczek umiera od wczoraj. Żaden wet nawet nie odbierze telefonu. Chyba już nie ma nadziei. Już chyba więcej nie dam rady . Musiałam komuś powiedzieć :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 11, 2011 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Guziczek, biedactwo! :cry:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon lip 11, 2011 8:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

A ja nawet nie mogę wziąć urlopu żeby pomóc Wani . Wetka kazała być na 11.50. Nie ma jej w domu. Ten kociak przekroczył granice mojej wytrzymałości psychicznej . Wania jest bezsilna, choć sama daje zastrzyki, leki, kroplówki. Jemu już nic nie pomoże . Oby dożył do 12-tej.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 11, 2011 8:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

jasdorku,
tak mi przykro..
nic jeszcze nie przesądzone..
Guziku - we się w garść i walcz!
Dawaj znać co z kociakiem.
Trzymajcie się!!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]