PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 15:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:Oj tam , oj tam, Biedny Fredzelek :twisted: Stressa miał a Ty o podłodze myślisz Pompon, Fuj mamusia :evil: zamiast przytulić kotecka , dooopke wysuszyć to Ciebie łapki na podłodze przeszkadzajom :evil:

8O a może mam mu jeszcze ten zadek wylizać? 8O Normalnie.... :roll: moja ciężka praca już nikogo nie obchodzi... :crying:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob mar 05, 2011 15:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

mmk pisze:Piękne fotki pomponmamo! (na poprzedniej stronie agnieszka1565 :wink: ) Uwielbiam takie przytulone koty! :1luvu:

AniHili fryzjer to dobry pomysł, ale tylko dobry fryzjer! Chyba, że byś chciała do tych Chin... :wink:

Oświadczam, że fryzjer był bardzo dobry :D I pięć minut od domu :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 05, 2011 17:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Omoatkozcórkom - skończyłam to cholerne sprzątanie. Kuchnia pomalowana, wszystkie okna umyte, podłogi takoż. Z rozpędu machnęłam jeszcze kafelki w kuchni i łazience, oraz lodówkę, a ponadto doszorowałam wreszcie wannę, która była nieco zakamieniona, wyglancowałam kibelek na błysk, wyprałam Frędzlową budkę, umyłam balkon, wszystkie żyrandole i drzwi... Mam dosyć. :? Teraz pora zadbać o siebieObrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 05, 2011 18:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

ło matulu kawał roboty odwaliłaś :ok:
ja tyż robotke miałam 3/4 ekipy sierśćciuchów dostało specyfik na życie wewnętrzne, 1/4 muszę upolować wieczorem :roll: nie będzie łatwo ma 3 łapy a wieje jakby miała z 8 :mrgreen:
wysprzątałam kuwety i wszystkie miejsca gdzie czarna zagląda uff
została mi jeszcze łazienka ale nie wiem czy dam radę - bardzo nie lubię sprzątać łazienki :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob mar 05, 2011 18:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Zgodnie z obietnicą zapoznałam się z bliska z kociszczami pomponmamy :1luvu: Jak ty je tresowałaś, że one tak się tulą do siebie :roll: Moje dwie zgadzają się ze sobą, bawią, biegają i dokazują, ale spanie niestety solo. Zamiast się ładnie przytulić i pomruczeć, to oblegają swoje fotele i miejsca każda osobno.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob mar 05, 2011 18:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Ja ich nie tresowałam - to była przyjaźń od pierwszego dnia. :mrgreen: Cizia zbombardowała Pompona miłością, a Pompon, który początkowo był nieco zdziwiony dał się poderwać i już następnego dnia wylizywali sobie wzajemnie gęby i spali wmontowani w siebie, że gdyby nie odmienne kolory futer, to ciężko by było stwierdzić, gdzie się jeden kot kończy, a drugi zaczyna :lol: Pompon zawsze w stosunku do innych kotów był ostrożny i trzymał się z daleka. Nawet usiąść obok Frędzla, czy któregoś z tymczasów - to był wyczyn, który długo był nieosiągalny. Ewentualnie jakiś mały sparing... - a z Cizią po prostu przypadli sobie do gustu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 05, 2011 18:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Pompon przed zdjęciami posmarował koty i kanapę pachnącym mienskiem to i leżą i siem liżą :twisted: To wielce chitra kobieta :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob mar 05, 2011 18:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A nie.... ich nie trzeba. To Shira robi takie numery, jak chce buzi od Rudisia :lol: Tyle, że ona sobie nos smaruje :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 05, 2011 18:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Jak Mała była malutka, to wtedy dało się wgrzebać w Kośkę i cyca ciągnąć od przybranej mamusi :twisted: Ale jak się już młodzieżą stała, to teraz nie chce się przytulać, choć Kośka bardzo chętnie, jak ją gdzieś upoluje, to liże . Szkoda, że to wspólne spanie im nie zostało na dłużej

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob mar 05, 2011 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jasdor pisze:Jak ty je tresowałaś, że one tak się tulą do siebie :roll: Moje dwie zgadzają się ze sobą, bawią, biegają i dokazują, ale spanie niestety solo.

To ja pochwalę się moimi :oops: :oops: :oops:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

A większa ilość zdjęć, jakby ktoś chciał pooglądać (duuuuuuuużo :oops: ) jest tutaj:
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... ycieWDomu#
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... DomuPart2#
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... DomuPart3#
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... DomuPart4#
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... DomuPart5#
https://picasaweb.google.com/agnieszka. ... DomuPart6#

ja dzisiaj umyłam okna, sprzątnęłam w szufladach, umyłam meble, wyczesałam furminatorem koty, zrobiłam pranie, i padam na twarz... :roll:
a jeszcze muszę ciuchy schować do szafy i umyć podłogę... :roll: :roll: :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob mar 05, 2011 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Fajne są koty, która śpią razem :) Niestety nigdy nie trafiły mi się takie, zawsze jacyś indywidualiści :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 05, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

pomponmama pisze:A nie.... ich nie trzeba. To Shira robi takie numery, jak chce buzi od Rudisia :lol: Tyle, że ona sobie nos smaruje :twisted:

:?: Serio? :lol:
Kociszcza Wasze piękne, Siostry som :1luvu:
Okna mam bardzo brudne ale umyję chyba dopiero po szpitalu, nie chcę się zaprawić :evil:
Dzisiaj odkryłam rzecz przerażającą - dwa miesiące jezdziłam bez ubezpieczenia!!! Kufa, jak ja to zrobiłam 8O Dziwiłam się, że nie przysyłają drugiej raty ale myślałam, że zapłaciłam za cały rok - źle myślałam :evil:
Aha, zakrapianie uszu Mru dało rezultaty, aż dziwne - w moim wykonaniu 8O Ale mamy jeszcze do szpitala profilaktycznie kropić to znaczy smarować - najlepiej mi wychodzi palcem :lol:
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 19:50 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob mar 05, 2011 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

charm cudne twoje kotecki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob mar 05, 2011 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

U mnie potrafią się wszystkie uwalić....na mnie jak leżę :mrgreen: jeden drugiego spycha żeby sie pomieścić.
W ramach polepszania nastroju ubrałam na siebie spodnie kupione tamtej wiosny- pięęęęknie mi zjeżdżają :mrgreen: bez rozpinania paska - 6 kg mniej :mrgreen:
Teraz tylko tak trzymać i nie zepsuć :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob mar 05, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:U mnie potrafią się wszystkie uwalić....na mnie jak leżę :mrgreen: jeden drugiego spycha żeby sie pomieścić.
W ramach polepszania nastroju ubrałam na siebie spodnie kupione tamtej wiosny- pięęęęknie mi zjeżdżają :mrgreen: bez rozpinania paska - 6 kg mniej :mrgreen:
Teraz tylko tak trzymać i nie zepsuć :twisted:

:ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]