Na takich ludzi słów (cenzuralnych) brak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Jak to zostawili ją na dworze?![]()
CoToMa pisze:Ludzie wyjechali wiosną, kotka została i jacyś sąsiedzi mieli ją karmić.
Zimy na dworze by nie przetrzymała, dlatego niedawno trafiła do nas.
Podobno od jakiegoś czasu chudła, do nas trafiła wychudzona i z katarem.
Może gdyby wcześniej do nas przyszła...
JaEwka pisze:
Właściciele Foxi się znaleźli... kotka wypadła im przez oknogabi.cezar powiedziała im o zabezpieczeniach okna itp... Pani bardzo płakała więc mam nadzieję, że jednak zrobią wszystko aby to się nigdy więcej nie powtórzyło.
Tylko mamy jeden problem bo cały budynek ma kwarantanne i nie można kotki wyciągnąćA nie wiadomo jak długo zdoła tam przetrwać
tillibulek pisze:
Właściciele Foxi się znaleźli... kotka wypadła im przez oknogabi.cezar powiedziała im o zabezpieczeniach okna itp... Pani bardzo płakała więc mam nadzieję, że jednak zrobią wszystko aby to się nigdy więcej nie powtórzyło.
Tylko mamy jeden problem bo cały budynek ma kwarantanne i nie można kotki wyciągnąćA nie wiadomo jak długo zdoła tam przetrwać
Zyta Felicjańska pisze:Może się bał że to koniec raju i po wizycie u weterynarza będzie musiał zostać znowu w schronisku...
Kibicuję Wapirkowi szczególnie, ponieważ wiosną poszłam do gliwickiego schroniska i chciałam adoptować jakiegoś biedaka pokazano mi także Wapirka oraz Bolka ale ja wybrałam Zytę a Wampirek i Bolek którzy zostali w schronisku byli dla mnie jak wyrzut w sumienia, niestety nie mogłam wziąść wszystkich, ale teraz nareszcie mają się dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Kasiasemba i 55 gości